34 metų M.Bellucci, kurios paskutinioji juosta "Nesunaikinamoji" (Irreversible) Kanų kino festivalyje praėjusį mėnesį šokiravo daugelį žiūrovų, su prancūzų aktoriumi Vincent'u Casseliu (Vensanu Kaseliu) susituokė prieš trejus metus Monake, kur pora turi namą.

Žlungančios aktorės skyrybos gyvai aptarinėjamos Italijos laikraščiuose ir televizijos pokalbių laidose, kurios dėl to linkusios kaltinti vis intensyvėjančią Holivude besifilmuojančios M.Bellucci darbotvarkę ir V.Casselio norą turėti vaikų.

Juodaplaukė M.Bellucci, kuri prieš tapdama aktore dirbo manekene, po vaidmens filme "Malena" privertė smarkiau plakti ne vieno žiūrovo širdį. Antrojo pasaulinio karo laikus vaizduojančioje juostoje M.Belucci suvaidino moterį, kurios geidulingas grožis sužadina kone visų miestelio vyrų seksualines aistras.

Įspūdinga italė patraukė ir Amerikos prodiuserių žvilgsnį, įsitikinusių, kad ji turi nemaža galimybių suspindėti Holivude.

M.Belucci netrukus bus galima išvysti dviejuose naujuose filmuose: Australijoje statomo mokslinės fantastikos trilerio "Matrica" (Matrix) tęsinyje ir šiuo metu Havajuose sukamoje juostoje "Priešo išsigelbėjimas" (Hostile Rescue), kur jos partneris yra Bruce'as Willisas (Briusas Vilisas).

V.Casselis šiuo metu filmuojasi juostoje "Mėlynės" (Blueberry), kuri statoma Meksikoje. Prancūzijos žurnalo "Voici" teigimu, poros santykiai pakriko, nes jie negalėjo pakankamai laiko praleisti vienas su kitu.

V.Casselio draugas "Voici" sakė, kad "Vincent'as suprato, kad kažkas ne taip, balandį, pasikalbėjęs telefonu su Monica". "Tada jis išskrido į Havajus, kur ji filmuojasi, tačiau buvo sutiktas šaltai. Tai buvo pabaiga", - sakė jis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją