Vilniaus mero brolio išpažintis policijai. Sostinės mero Artūro Zuoko giminėje - vėl incidentas dėl alkoholio. Mero brolis Arvydas sugebėjo pralinksminti net visko mačiusius policijos pareigūnus. Prisigėręs jis nusprendė, jog namų nepavyks pasiekti - savanoriškai užsuko į policiją ir prisipažino, kad vairuoja neblaivus. Deja, policininkai nekreipė dėmesio į Arvydo išpažintį ir vis tiek Vilniaus mero brolį nubaudė administracine bauda. Kalbama, kad už broliuko “nuodėmę” sumokėjo Artūras Zuokas. Gal ir pats meras, pasekdamas brolio pavyzdžiu, kada nors viešai išpažins savo nuodėmes?



Fotoateljė apiplėšimas. Šis incidentas šokiravo net visko mačiusius policijos pareigūnus. Baigiantis darbo dienai į fotoateljė užsuko trys vyrukai. Vieną iš jų darbuotoja iš karto atsiminė: jis čia buvo fotografavęsis anksčiau, bet nuotraukų taip ir neatsiėmė. Taigi, vienas iš trijų draugų ir šį sykį pageidavo nusifotografuoti. Tuomet, kai darbuotoja paspaudė fotoaparato mygtuką, išgirdo triukšmą. Atbėgusi ji pamatė, kad du “fotomodelio” draugai krausto kasą. Po ilgų grumtynių narsiai darbuotojai pinigus pavyko išgelbėti. Ir nors plėšikai pabėgo, pavėlavusiems policininkams fotografė įteikė dvi nusikaltėlių nuotraukas, kurios labai greitai padėjo juos surasti.



Neblaivaus Vytauto Šustausko avarija. Vytautas Šustauskas nuolat papuola tai į vieną, tai į kitą pikantišką įvykį. Tačiau vienu kvailiausių jo poelgiu, vos nepražudžiusio garsaus politiko, tapo policijos pareigūnų nepaisymas. Greitkelyje Klaipėda - Vilnius, prie kioskelio alumi sumanęs atsigaivinti Vytautas pašnekėjo su policijos pareigūnais ir pažadėjo nesėsti už automobilio vairo. Bet savo pažadus greit pamiršo. Taip įvyko metų gaudynės – Vytautas lėkė 200 km/val greičiu, o policija jį vijosi ir viską nufilmavo. Pats Vytautas Šustauskas avarijos neatsimena, tik sako matęs vaizdo įrašą, kad vertėsi aštuonis kartus ir pats stebisi, kaip liko gyvas. Tikriausiai teisūs tie, kurie sako, kad girtam velnias net ir pagalvę pakiša.



Pensininkas, ketinęs susprogdinti Seimą. Kauno rajone gyvenantis pensininkas kaip reikiant įbaugino Seimo narius. Gavęs pensiją ir ta proga su draugais padaręs “gramelį”, Albinas įsijungė televizorių. Ilgai stebėjo jis kaip seimūnai įstatymus priiminėja, kaip vienas su kitu riejasi ir kažko nepasidalina. Trūko Albino kantrybė, paskambino jis į Seimą ir sušuko “padėta Seime bomba, baikit posėdį”. Nieko nenorėjo Albinas šiais žodžiais įžeisti, tik šiek tiek pagąsdinti. Tačiau ši vienui vienintelė frazė oi kiek nervų ir ne tik pensininkui kainavo...



Plėšikai, išvilioję pinigus už sūnų, kurio nėra. Iš kuklios pensijos gyvenanti Marija Aleksejevna, II pasaulinio karo veteranė, pinigus taupė visą gyvenimą ir per vieną naktį visų jų neteko. Vidurnaktį sulaukusi skambučio, kad sūnus padarė avariją ir sužalojo žmones, Marija be galo išsigando. “Ruoškite 5000 litų, tuojau ateis nukentėjusiojo sūnus”, - senutei pranešė “policininkas”. Baisių žinių išgąsdinta senolė nesuvokė kas vyksta, bet pinigus, kaip ir buvo liepta, atidavė. Baisiausia tai, jog po šoko atsigavusi Marija Aleksejevna prisiminė, kad ji niekada jokio sūnaus neturėjo.



Žiniasklaidai - nuogas pasturgalis. Save princu tituluojantis Vladas Baranauskas kadaise garsėjo kaip vienas iš Šiaulių nusikalstamo pasaulio autoritetų. Visai neseniai Baranis vėl pateko į policijos akiratį. Šįkart jis vairavo automobilį visiškai girtas. Kadangi sulaikytasis savo kaltę neigė ir atsisakė paklusti pareigūnams, buvo nuvežtas į psichiatrinę ligoninę girtumo testui atlikti. Apie įvykį labai greitai išgirdo žiniasklaida ir atvažiavo į ligoninę. Tada ir prasidėjo Baranio šou: nusimovė kelnes ir nė kiek nesidrovėdamas pademonstravo savo pliką pasturgalį. Pasirodo vairuoti neblaiviam Baraniui jau įprasta. Visai neseniai Kuršėnuose išgėrusio Vlado automobilis įvažiavo į medinį namą. Niekas pagarsėjusio nusikaltėlio nepajėgia sutramdyti: nei baudos, nei atimta teisė vairuoti.



Valakupių gyventojai su šakėmis veja naujakurius. Prieš kelerius metus prestižinis Vilniaus Valakupių rajonas buvo panašus į karo zoną. Vietos čiabuviai neapsidžiaugė išgirdę, kad į jų žemes atsikraustys nauji gyventojai. Niekas ilgai nesvarstė ir neposėdžiavo, visi vienbalsiai nutarė – priešintis. Stvėrė į rankas šakes, kastuvus, lazdas ir pykčio perkreiptais veidais išėjo vyti naujakurių. Buvo visko: keiksmų, grumtynių, policijos, tačiau net ir šiandien taika ir ramybe ten nekvepia.



Ž.Žvagulio kova su greičio matuokliu. Gūdžią naktį po koncerto namo vykstantis dainininkas Žilvinas Žvagulis gerokai viršijo greitį ir šis pažeidimas buvo užfiksuotas greičio matuokliu. “Nufotografuotas” dainininkas susinervino ir ėmė ieškoti būdų, ką daryti toliau. Paskambinęs ryšių su policija turintiems draugams Žilvinas išgirdo patarimą: dar keletą kartų viršydamas greitį pralėk pro greičio matuoklį ir visi rodmenys bus anuliuoti. Žilvinas taip ir padarė... Kuo baigėsi ši intriguojanti istorija, sužinosite laidoje “TOP 10”.



“Audinė” vaistinėje. Štai kas būna, kai nepatyrę ar šiek tiek įkaušę vairuotojai sumaišo kojas ir nuspaudžia ne tą pedalą. Rezultatas – smūgis, stiklų šukės, stresas ir teismas. Tiesa, vienas toks pilietis, “sugebėjęs” įskrieti į prekybos centre esančios vaistinės vitriną, iš pradžių bandė išvengti tąsymosi po teismus. Paprasčiausiai pabėgo. Tačiau bėglį greitai policija surado, o jo vienintelis pasiteisinimas po tokio pasivažinėjimo – vietoj stabdžių nuspaudė akseleratorių - prajuokino ne vieną.



„Grožybių” demonstravimas policijai. Kelių policijos patruliai, važiuodami keliu, buvo baisiai nustebę, kai lenkiančio automobilio vairuotojas jiems iškėlė ir parodė savo didįjį pirštą. Dėl tokių veiksmų sustabdyta automobiliu važiavusi porelė labai pasipiktino ir savo įniršį išliejo apnuogindami intymiausias kūno vietas. Toks pikantiškas policijos pareigūnų ir žavios porelės susidūrimas buvo nufilmuotas. Dabar ir jūs galėsite pasigrožėti, kaip “reikia” elgtis, jei jus sustabdė kelių policija.



$qid=27;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už labiausiai išsiilgtus televizijos „veidus“ balsavo 23 265 DELFI skaitytojai. Daugiausiai simpatijų sulaukė Teta Beta - Bernadeta Stankevičienė (6497 balsai), antras liko gamtininkas Ričardas Kazlauskas (4504 skaitytojų balsai), trečioje vietoje - Ramunė Kurienė (3900).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją