“Mes esame laisvės karta. Ir mums svarbu ne tik tai, ką apie mus galvoja kiti. Mes gyvename, o nevaidiname gyvenimo. Mums laisvė - tai laisvė ne šiaip daryti su savo gyvenimu ką nori, bet daryti taip, kad ir kiti išliktų laisvi. Kai kažką mylime, tai mylime iš tikrųjų, o ne tik taip sakome. Kai kažką gerbiame, tai gerbiame iš tikrųjų, o ne simuliuojame pagarbą. Kai už kažką prisiimame atsakomybę, tai įsipareigojame visų pirma sau. Ir jei suklystame, dėl savo klaidų nekaltiname kažko kito. Atsakomybė ne tik lengva prisiimti, bet ir įmanoma būti iš tikrųjų atsakingam” – pranešime cituojamas „MTV Networks Baltic“ generalinis direktorius M.Veselis.

Kaip teigiama Lietuvos liberalaus jaunimo (LLJ) pranešime spaudai, kiekvienais metais LLJ metinės Sueigos metu įteikia apdovanojimą žmogui, LLJ nuomone, labiausiai prisidėjusiam prie laisvės idėjų sklaidos ar liberalios politikos įgyvendinimo Lietuvoje.

Tradicija rinkti labiausiai laisvei nusipelniusį žmogų LLJ atsirado 1998 metais. Tarp labiausiai laisvei nusipelniusių žmonių jau yra Ričardas Gavelis, Rimvydas Valatka, Zita Čepaitė, Algis Ramanauskas-Greitai, Algirdas Degutis, šis titulas taip pat suteiktas Lietuvos laisvosios rinkos institutui bei Konstituciniam teismui.

Lietuvos liberalus jaunimas – šiemet 15 metų sukaktį švenčianti, intelektuali ir pažangi jaunimo organizacija, išugdžiusi ne vieną Lietuvos politikos bei verslo lyderį. Liberalaus jaunimo misija – skleisti laisvės ir teisingumo idėjas esant bet kokiai politinei aplinkai, aktyviai veikiant tiek Lietuvoje, tiek globalioje pasaulio erdvėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją