Praėjusį šeštadienį ji vilkėjo išsinuomotą ryškiai geltoną puošnią suknelę, sulaukusią net komisijos pirmininko Jurijaus Smorigino pagyrų.

Išklausiusi komplimentus ponia Laima tik valiūkiškai šyptelėjo – didžiausia staigmena gerbėjų laukia tuomet, kai reikės šokti rumbą. Specialiai šiam šokiui moteris pas dizainerę J.Žilėnienę jau siūdinasi kelis tūkstančius litų kainuojančią baltą suknelę, apie kurią seniai svajojo.

„Nors Rolandui (nušalintajam prezidentui R.Paksui – aut. past.) nepatinka, kad šokių kostiumai kainuoja tiek daug, jis supranta, kad turiu atrodyti gražiai, todėl davė pinigų naujai suknelei“, – L.T. sakė L.Paksienė.

PAGRASINO SKYRYBOMIS

Dabar moteris turi dar vieną svajonę – spaudoje perskaičiusi apie sausį startuosiantį TV3 šokių ant ledo projektą, širdies gilumoje pajuto didžiulį norą ir čia išmėginti savo jėgas.

„Čiuožti man sekasi neblogai: jaunystėje gerai čiuožiau, o praėjusią vasarą su sūnumi Mindaugu nemažai laiko praleidome ant ledo“, – sakė ponia Laima.

Tačiau šiai svajonei vargu ar lemta išsipildyti – tam griežtai prieštarauja R.Paksas, sunkiai susitaikęs ir su mintimi, kad žmona su juo nepasitarusi sutiko dalyvauti LTV šokių projekte.

„Vos pamatęs, kad skaitau straipsnį apie šokius ant ledo, Rolandas iškart nukirto: „Apie tai nė negalvok, kitaip namų durys bus užtrenktos!“ – griežtas vyro tonas poniai Laimai suprantamas – šiuo metu visas jos mintis užvaldę šokiai, dėl to kenčia šeima. –

Nebenuvežu sūnaus į treniruotes, nespėju pagaminti valgyti, šeštadieniais po laidos namo grįžtu tik naktį“.

IŠKRITUSI NELIŪDĖJO

Televizijos žiūrovų itin palaikoma L.Paksienė kiekvieną savaitę ant parketo jaučiasi vis stipriau – judesiai palaisvėjo, veide dažniau šmėsteli šypsena. Tačiau malonumą šokti temdo prievolė su kolegomis spręsti mažiausiai balų surinkusių šokėjų likimą.

„Stengiuosi palaikyti tuos žmones, kurie, mano manymu, geriau šoka. Deja, tie, kuriems mudu su Romanu (šokių partneriu R.Čeburiaku – aut. past.) taško neduodame, vėliau nešioja širdyje nuoskaudą“, – po šeštadienio laidos L.T. sakė Laima Paksienė.

Šįkart iš projekto buvo priversta pasitraukti savanorė Laura Imbrasienė, tačiau savo grožiu aplinkinius žavinti moteris nenusiminė.

„Pirmą kartą iškristi buvo sunkiau, o dabar šį faktą priėmiau ramiai, – šypsodamasi sakė Laura. Ji neketina pamiršti šokių. – Netoli mano namų yra studija, kurioje šokių moko Vadimas (šokių partneris V.Šuško – aut. past.), todėl bus labai patogu ir toliau treniruotis“.

ŠVĘS KITĄMET

Ties iškritimo riba balansavusiai, bet daugiau kolegų simpatijų pelniusiai Gretai Šapkaitei šis šeštadienis buvo ypatingas – tą dieną ji šventė savo 24-ąjį gimtadienį. Pasibaigus laidai tamsaus gymio šokėją Lietuvos televizijos kavinėje su gėlėmis ir šampanu sveikino visi projekto dalyviai, kūrybinė grupė bei draugai.

„Išgersime šampano ir važiuosiu namo – koks čia šventimas, kai visi tokie pavargę. Kol kas neturiu laiko puotauti – dirbu, jodinėju, repetuoju šokius. Ko gero, gimtadienio šventimą reikės atidėti iki kitų metų“, – L.T. sakė G.Šapkaitė.