Krepšininkas Artūras Karnišovas Lietuvoje nebegyvena jau septyniolika metų. Tačiau iki šiol jo nepamiršo nė vienas. Du kartus Lietuvai parvežti olimpiniai bronzos medaliai, iškovotas Europos vicečempionų titulas – tai tik keletas Artūro nuopelnų didžiajam krepšiniui. Tačiau prieš kelerius metus aikštelėje patirta sunki trauma privertė jį visam laikui pamiršti profesionalų žaidimą. Dabar lietuviškojo krepšinio legenda gyvena Amerikoje ir rūpinasi NBA naujokų paieška Europoje.



Eurika Masytė. Atgimimo metais jos dainuojama “Laisvė” tapo nepriklausomybės himnu. Be šios dainos neapseidavo nei vienas didesnis patriotiškai nusiteikusių lietuvių sambūris. Ne mažiau už kūrinį buvo populiari ir jo atlikėja. Tačiau staiga įsižiebusi E.Masytės žvaigždė taip pat staiga ir užgeso. Ne vienerius metus ji vengė viešumos ir itin slėpė asmeninį gyvenimą. Dabar žurnaliste dirbanti buvusi dainininkė tvirtina, kad taip elgtis buvo tiesiog priversta – gerbėjų atakos tapo nebeprognozuojamos.



Ketverius metus dainuodamas grupėje “B’avarija”, Jonas Jonušas virkdė jaunas paneles. Bet labiau gerbėjos pravirko sužinojusios, kad Jono grupėje nebeliko. Ir nežinia, ko vaikinai nepasidalino – šlovės, pinigų ar mergų. Jonas laidoje „TOP 10“ papasakos apie grupės “B’avarija” šlovingojo kelio pradžią ir muzikinio pasaulio užkulisus.



Juozas Zavaliauskas scenoje praleido beveik keturiasdešimt metų. Lietuviškojo humoro pradininku vadinamas žmogus sovietmečiu neturėjo konkurentų, o jo pasirodymai sulaukdavo neregėto pasisekimo. Dabar Juozas neslepia: jaunystėje, išlepintas dėmesio ir populiarumo, buvo ne kartą “paslydęs”, suklydęs ir pasimetęs. Teko gelbėtis net iš alkoholio liūno. Tačiau šiandien buvusį humoristą Juozą Zavaliauską sunku atpažinti – sulaukęs šešiasdešimties jis ryžosi kardinaliai pakeisti darbą ir tapo... rimtu verslininku.

Dar neseniai Neringa Dombrovskienė, televizijos laidos „TV pagalba“ narė, nors ir būdama nėščia, gelbėjo Lietuvą. Tačiau, gimus jos pirmagimei, televizijos žvaigždės gyvenimas pasikeitė radikaliai. Neringa neįsižeidžia vadinama nemų šeimininke, tačiau trokšta sugrįžti į televizijos eterį. Savo pasakojimu moteris atskleis sudėtingus ir skaudžius televizijos ir joje dirbančių žvaigždžių santykius.



Ramunė Kurienė. Per beveik devynerius televizijoje praleistus metus ši moteris nuolat buvo renkama į gražiausiųjų, geidžiamiausių ar seksualiausiųjų “topus”. Nepaisant didžiulio visuomenės susidomėjimo, savo gyvenimą “už kadro” Rramunė itin saugo, o apie jos įnoringą charakterį sklando legendos. Namai, vaikai, vyras - temos, apie kurias skandalingosios “Be tabu” laidos vedėja niekuomet nekalbėdavo. Kaip gi dabar, palikusi televiziją, gyvena viena ryškiausių ekrano žvaigždžių?



Ją dar daugelis turbūt pamena kaip teleserialų „Grybauskai“, „Linksmasis našlys“ heroję bei laidų „N-14“, „Ką žmonės pasakys“ vedėją. Ugniaplaukė garbanė Redita Dominaitytė apie savo septynerius metus trukusią karjerą televizijoje kalba be jokios nostalgijos. Pasak Reditos, ją vargino sezoninis darbas televizijoje, kai niekuomet nežinai, ar kitą sezoną jį dar turėsi. Todėl ji visada svajojo apie galimybę turėti savo verslą ir būti nepriklausoma. Ir tai jai pavyko. Savo namuose aktorė ir jos vyras fotografas Deivis Lukas į kūrė fotonamus, kuriuose fotografuojamos besilaukiančios moterys ir vaikai.



Kas neprisimena profesoriaus Ričardo Kazlausko valandėlių apie gamtą, tas, tikriausiai, niekad nematė televizoriaus. Tik jo dėka vaikai ir jų tėveliai išgirdo apie retus augalus arba apie tolimiausiuose kraštuose gyvenančius gyvūnus. Tačiau laikai pasikeitė, o gamtos mylėtojas ir sveikuolis dingo iš ekranų. Beje, prieš tai sukūręs naują šeimą. Tačiau pats Ričardas Kazlauskas, jei tik kas pakviestų, mielai grįžtų į televiziją.



Prieš dešimt metų Lietuvos jaunimo grupė „Junior“ pasiekė tokias aukštumas, kad net praėjus septyneriems metas po grupės iširimo, tauta vis dar prisimena anšlaginius „Junior“ koncertus, įspūdingus kostiumus ir dainas, kurias mokėjo vos ne kas antras to meto paauglys. Šiandien buvusios grupės lyderė Rosita Paulauskaitė vis dar taip pat užimta, o jos gyvenime vykstantys įvykiai vos spėja keisti vieni kitus.



Tikriausiai neatsiras tokio suaugusiojo, kuris neprisimintų Labanaktuko, Tetos Betos (Bernadetos Stankevičienės), ir laidos “Labanakt vaikučiams”. Kultinė vaikų laida tris dešimtmečius džiugino kelias Lietuvos vaikų kartas, suteikdama išskirtinio džiaugsmo. Tačiau vaikai užaugo, o Teta Beta kažkur dingo. Tačiau buvusią „Labanaktuko“ vedėją šiandien vis dar atpažįsta gatvėje ir vis dar šaukia „teta Beta“.



$qid=26;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už karščiausius meilės romanus balsavo 13 081 DELFI skaitytojas. Daugiausiai simpatijų sulaukė Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Dainius Budrys (3293 balsai), antroje vietoje liko Kristina ir Algirdas Brazauskai (2921), trečioje - Vilius Tarasovas ir jo moterys (1983 balsai).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją