Kalbama, kad Claudią taip erzina plūstančios atostogautojų ordos, vėpsančios į vilą, kurią ji jau turi Viduržemio jūros saloje, kad ji už 150 kvadratinių mylių ploto negyvenamą vietovę pietvakarinėje pusiasalio dalyje senam draugui Ispanijos karaliui Juanui Carlosui sumokėjo 1.47 mln. dolerių (5 mln. 292 tūkst. litų).

Šiuo metu 31-erių vokietė šioje žemėje sau ir savo vyrui, filmų prodiuseriui Matthew Vaughnui, statosi namą.

Naujasis namas, prie kurio bus įrengtas plaukymo baseinas, sporto kompleksas ir garažas trims automobiliams, bus jau septintasis Claudios turimas būstas. Jai priklauso namai Niujorke, Londone, Vokietijoje ir Monte Karle bei 7,5 mln. dolerių (27 mln. litų) vertės Koldham Holo pilį Safolko grafystėje Anglijoje, kur šių metų gegužę atšventė savo vestuves.

"Ji statosi namą Maljorkoje jau antrus metus. Ji kelerius metus turėjo saloje namą, bet dabar nori erdvesnio", - sakė supermodelio atstovas Seanas Pretchardas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją