„Visą gimdymo laikotarpį ginčijomės dėl vardo, bet vieną dieną vyriausias sūnus pasiūlė būtent šį vardą, - Beatričės vardo atsiradimo istoriją pasakojo Tomas, kuris pats stebėjo apie valandą trukusį gimdymo procesą. – Dalyvauti gimdyme yra visiškai normalu“, - sako trečiąją cezario pjūvio operaciją stebėjęs tėvelis.

Du sūnus turintys Beatričės tėveliai labai džiaugiasi susilaukę dukters, nors Tomas pabrėžė, kad jiems jokio skirtumo nebuvo, kokios lyties bus kūdikis. „Svarbiausia, kad vaikelis sveikas būtų, o berniukas ar mergaitė nėra jau taip svarbu. Kodėl visi mano, kad nenorėjau trečio sūnaus“, - dėstė naujagimės tėvelis.

Daugiavaikis tėvelis užsiminė, kad trečias vaikas jų šeimoje nebūtinai bus paskutinis. „Nei šio, nei kitų vaikų neplanavau ir viskas puikiai išėjo. Todėl trečias vaikas nebūtinai bus paskutinis“, - pasakojo Tomas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją