Kad susitikinėja su S. Key, T. Hatcher vienoje televizijos laidoje patvirtino pati. Ji teigia, kad su režisieriumi ir kino scenaristu ji susipažino per pietus, kuriuos surengė juodviejų bendri draugai.

E. Longoria su S. Kay romaną turėjo 2004-aisiais, jis truko apie metus. Vienas situaciją neblogai žinantis šaltinis sakė: „Iš visų vyrų Teri turėjo išsirinkti būtent Stepheną. Ji puikiai žinojo, kad tai įsiutins Evą“.

Viešumoje E. Longoria demonstruoja savitvardą. Per savo atstovę spaudai ji perdavė, kad naujai porai linki viso ko geriausio. Tačiau filmavimo aikštelėje tvyro įtampa.

Teri jau seniai pavydi Evai, nes ši sulaukia daugiau žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesio. „Eva ant žurnalo „Maxim“ viršelio buvo jau du kartus, ji sulaukia kur kas daugiau dėmesio nei Teri“, – sako tas pats šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją