Kiek vėliau T.Cruise`as ir K.Holmes atvyko į Romos centre esantį restoraną, kur surengė pobūvį maždaug 130 svečių, ir pirmą kartą pamojavo bei pasisveikino su minia gerbėjų.

Pora ir jos svečiai rinkosi maistą iš 12-os tokių tradicinės italų virtuvės namuose gaminamų patiekalų kaip raviolis su mėsos padažu ir Romos stiliumi paruošti artišokai.

Tikimasi, kad šeštadienio ceremonijoje vienoje viduramžių pilyje, esančioje Bračano mieste apie 40 km į šiaurę nuo Italijos sostinės, dalyvaus apie 500 žmonių, tarp jų Davidas Beckhamas su žmona Victoria.

"Mes labai džiaugiamės už Tomą ir Katie", - atvykęs į oro uostą Italijos televizijai "Sky" sakė nuotakos tėvas Martinas Holmesas.

Jo žmona Kathleen atsisakė ką nors atskleisti apie savo 27 metų dukters vestuvinę suknelę, kurią sukūrė dizaineris Giorgio Armani.

Į vestuves ketvirtadienį atvyko ir aktorė Brooke Shields, su kuria T.Cruise`as praėjusiais metais buvo įsivėlęs į viešus ginčus, kai užsipuolė ją dėl vaistų nuo pogimdyminės depresijos vartojimo.

T.Cruise`as ir K.Holmes, persekiojami paparacų, apgulusių jų viešbutį Romos centre, vėlai trečiadienį pirmą kartą nuo atvykimo į Italiją pasirodė viešai, kai kartu su dukrele Suri vyko vakarieniauti su Romos meru.

Daug triukšmo keliančios Holivudo superžvaigždės vestuvės žiniasklaidai taip pat kelia daug klausimų. Ar šeštadienį Katie apakins savo Giorgio Armani vestuvine suknele? Ar po gimdymo balandžio mėnesį ji numetė pakankamai svorio, kad galėtų ja vilkėti? Kokie žmonės dalyvaus vestuvėse, kurios, kaip teigiama, vyks Odescalchi pilyje prie Bračano ežero?

Beje, ar pora pasirašė vedybų sutartį? Savaitraštis "Life & Style" pranešė, kad K.Holmes per pirmuosius 11 santuokos metų kasmet gaus po tris milijonus dolerių. Jai taip pat priklausys Kalifornijoje esantis būstas. Jei pora po 11-os metų išsiskirtų, K.Holmes galėtų pretenduoti į pusę 44 metų T.Cruise`o turto.

Smalsus interneto skaitytojas iš tinklalapio MSNBC paskalų guru Jeannette Walls netgi gali sužinoti, kad Katie "nėriniuotiems apatiniams dalykėliams", kuriuos vilkės vestuvių dieną, išleido 3 tūkst. dolerių (8,4 tūkst. litų).

"Hollywood.com" praneša, kad pora į savo vestuves pakvietė Johną Travoltą su žmona Kelly Preston , Davidą ir Victorią Beckhamus bei Kirstie Alley - tai tik kelios įžymybės, kurios, kaip manoma, įriedės į tuoktuvių vietą maždaug šimtu juodų limuzinų.

T.Cruise`as ir K.Holmes apie savo sužadėtuves paskelbė 2005 metų birželį, maždaug po trijų mėnesių, kai buvo pastebėti kartu Italijoje.

Viena iš daugiausia dėmesio traukiančių Holivudo porų netgi turi pravardę: TomKat.

Šią savaitę sustiprintos apsaugos sąlygomis pora susitiko prabangiame Romos viešbutyje "Hassler".

Antradienio vakarą T.Cruise`as su savo sužadėtine vakarieniavo Odescalchi giminės rūmuose Romos centre, nurodė naujienų agentūra ANSA.

Tai, kad vestuvės vyks Bračane, nėra oficialiai patvirtinta, tačiau ANSA pranešė, kad miesto merė pasiūlė žurnalistams už 1 tūkst. eurų (3,4 tūkst. litų) šiam savaitgaliui nusipirkti vietas prie Rotušės langų, pro kuriuos matosi pilis.

Tikimasi, kad prie pilies suplūs šimtai fotografų, televizijos komandų ir laikraščių vedamųjų autorių.

Vieni iš Odescalchi pilies vartų išeina į tą pačią aikštę, kurioje įsikūrusi Rotušė, priimsianti Holivudo porą norinčius išvysti pasaulio reporterius.

K.Holmes tai bus pirmoji, o T.Cruise`ui - trečioji santuoka. Nuo 1987 iki 1990 metų T.Cruise`as buvo vedęs aktorę Mimi Rogers, o nuo 1990 iki 2001 metų buvo susituokęs su australų kino dievaite Nicole Kidman, su kuria įsivaikino du vaikus.

Odescalchi pilyje anksčiau vyko italų dainininko Eroso Rammazzotti ir Michelle Hunziker bei žymios CNN korespondentės Christiane Amanpour ir buvusio JAV valstybės departamento atstovo spaudai Jameso Rubino tuoktuvės.

Vestuvės pagal scientologų apeigas

Vestuvės vyks pagal scientologų apeigas, mat dukart išsiskyręs T.Cruise'as, uolus fantastikos kūrinių autoriaus L. Rono Hubbardo įsteigtos Bažnyčios sekėjas, negali tuoktis pagal katalikų ritą. K.Holmes buvo išauklėta Romos katalike.

Šią savaitę vietos valdžios atstovai teigė, kad tokių kultinių Holivudo filmų kaip "Asas" (Top Gun) ir trilogijos "Neįmanoma misija" žvaigždė T.Cruise'as dar nesikreipė leidimo atlikti civilinės metrikacijos apeigas, o tai gali reikšti, jog vestuvės tebus gryna ceremonija be jokios juridinės vertės.

Scientologijos Bažnyčios santuokos apeigos primena krikščioniškąsias - jaunieji taip pat apsikeičia žiedais, skamba muzika, barstomos gėlės. Nuotaka vilki baltai, o jaunikis - tamsų kostiumą.

Ceremonijos metu jaunikiui dažnai primenama parūpinti nuotakai "drabužių, maisto, švelnumo laimės, papuošalų, keptuvę, šukas ir galbūt katę".

2 mln. eurų (apie 7 mln. litų) kainuosiančio renginio detales gaubia paslaptis. Pora vilkės dizainerio Giorgio Armani sukurtais apdarais ir, kaip praneša vietos žiniasklaida, padovanos svečiams rankšluosčius su išsiuvinėtais savo pačių inicialais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją