P.Cruz su filme "Vanilinis dangus" (Vanilla Sky) drauge vaidinusiu T.Cruise'u susitikinėjo šiam išsiskyrus su pirmąja žmona Nicole Kidman. Kalbama, kad jiedu ir toliau liko draugais.

Šį savaitgalį ispanų kino žvaigždė liks Niujorke, kur pristatinės naująjį savo filmą "Sugrįžimas" (Volver).

Kvietimo į vestuves negavo ir buvęs K.Holmes vaikinas J.Jacksonas, kartu su ja vaidinęs juostoje "Dosono įlanka" (Dawson's Creek). Tuo metu, kai pora išsiskyrė, K.Holmes žurnalui "Rolling Stone" yra sakiusi: "Aš įsimylėjau, tai buvo pirmoji mano meilė, tai buvo kažkas neįtikėtino ir nenusakomo, ką aš visuomet branginsiu. Jaučiuosi tokia laiminga, kadangi dabar jis yra vienas geriausių mano draugų".

Pora kartu šešerius metus filmavosi populiariuose televizijos serialuose. Kalbama, kad J.Jacksonas su K.Holmes nėra bendravęs nuo 2005 metų balandžio, kai ji sutiko T.Cruise'ą. Kad nebuvo pakviestas į vestuves, J.Jacksonas nepriima asmeniškai ir televizijos kanalui "Fox News" teigė: "Kvietimas tikriausiai pasimetė pašte. Galbūt nebuvo kviečiami tik poros neturintys draugai".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją