„Su humoru neturiu nieko bendra jau ketvirtus metus, pasukau dirbti į profesines sąjungas ir atstovauti žmonėms“, – DELFI sakė V. Vižinis.

Jo teigimu, tokį profesinį posūkį lėmė pats gyvenimas.

„Reikėjo prisitaikyti, tuo metu užsidarė „Nosies“ laida ir reikėjo ieškoti išeities iš situacijos. Buvo pakankamai skausmingas laikotarpis, metų ieškojimas, per tą laiką ir taksistu teko padirbėti, ir kitas elementarias darbininkiškas profesijas“, – sakė V. Vižinis.

Jo teigimu, visi jau priprato, į humoristo kalbas reaguoja rimtai ir pokštų iš jo nelaukia.

„Dabar jau ne. Anksčiau galbūt profsąjungiečiai žiūrėdavo (kaip į humoristą – DELFI), galvodavo, galbūt bus koncertas. Tai buvo pirmaisiais metais, paskui niekas nebejuokavo šita tema“, – sakė jis.

Dar prieš trejetą metų V. Vižinis žurnalistams sakęs, kad planų sugrįžti į televiziją dar turi, šįkart DELFI tvirtino artimiausiu metu darbo keisti neketinantis.

V. Vižinis 1984-1988 metais mokėsi Vilniaus universiteto Teisės fakultete, tačiau studijų nebaigė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją