Pirmadienį per iškilmingą ceremoniją Niujorke atsiimdama apdovanojimą, S.Bullock dėkojo kitoms "Metų moterims" - dokumentinio filmo "Nepatogi tiesa" (An Inconvenient Truth) prodiuserei Laurie David, beveik aklai šunų kinkinių lenktynėse dalyvaujančiai Rachael Scdoris, moterų ir vaikų teisių gynėjai iš Kambodžos Somaly Mam, supermanekenei Iman, Episkopalinės Bažnyčios vyskupei Katharine Jefferts Schori, buvusiai tenisininkei Billie Jean King, žiniasklaidos atstovei Katie Couric ir Angelai, Rositai bei Margheritai Missoni.

S.Bullock sakė: "Vyskupe, galiu jums pasakyti tik tai: viskas dėl to prakeikto laiko. Billie Jean King, dėl tam tikrų priežasčių nežaidžiu teniso, bet stengiuosi, tikrai labai stengiuosi. Rachael, jūs esat mano didvyrė, jūs stebinat mane, (nes) man nepavyksta nueiti net į sporto klubą".

Queen Latifah vėl susitiko Catherine Zeta-Jones, su kuria kartu filmavosi "Čikagoje" (Chicago) ir kuri jai įteikė "Pavyzdžio" apdovanojimą.

Reperė ir aktorė aiškino: "Priežastis, dėl kurios pasivadinau Queen ("Karaliene") buvo ta, jog mano motina man pasakė, kad visos moterys yra karalienės ir kad su jomis taip ir turi būti elgiamasi ... Tad skiriu šį apdovanojimą savo motinai, kuri yra mano gyvenimo karalienių karalienė".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją