Lapkričio mėnesio žurnale galima mėgautis net aštuoniomis dailių kūno linijų merginos nuotraukomis, praneša TV3.

„Ksenia – tikra aukštuomenės liūtė, negana to, labai garsi pramogų pasaulio žvaigždė, pozavusi ne vienam vyrų žurnalui. Todėl neturėjome tikslo jos išrengti – norėjome, kad triumfuotų kūrybiškumas ir grožis, todėl padarėme ją šiek tiek laukine, tačiau labai gražia ir romantiška King Kongo drauge. Ksiušą ši mintis labai sužavėjo – mergina beveik dvylika valandų su trumputėmis pertraukomis pozavo mūsų žurnalo fotografams, o pamačiusi nuotraukas prasitarė, kad tai viena geriausių fotosesijų jos gyvenime”, – pasakoja rusiškojo „Playboy” atstovai.

„Tikrai nebijau, kad fotosesija, vilkint tik apatinius, pakenks mano įvaizdžiui, – juk esu ne politikė, o visuomenės veikėja. Negana to, taip vilkinčią mane galima pamatyti kaitinantis paplūdimiuose. Kokiuose? Jei gerbėjams įdomu, galiu drąsiai juos išvardinti”, – tikina gražuolė.

Gimtinėje gerbėjų meiliai vadinama Ksiuša, K. Sobčiak – ne pirmoji vieno populiariausių realybės šou „Namas 2” žvaigždė, kurios dailus kūnas puikuojasi „Playboy” viršelyje. Šių metų sausį rusų „Playboy” viršelyje buvo net trys šio realybės šou dalyvės: Vika Karaseva, Aliona Vodonajeva ir Olga Buzova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją