Vakar ryte, kiek po devynių, į Vilnių iš Kėdainių atšvilpė 7 klasės juodas BMW su įsimintinu valstybiniu numeriu LKL 001. Dar neseniai šiuo automobiliu važinėdavo Kėdainių milijonierius V.Uspaskichas, tačiau šįkart prie vairo sėdėjo „Vikondos” viceprezidentas 52 metų J.Gaidamavičius. Šalia jo, ant priekinės sėdynės, buvo įsitaisiusi J.Blažytė.

Klausimai erzina

Pastaruoju metu, kai 47 metų V.Uspaskichas nuo Lietuvos teisėsaugos slapstosi Maskvoje, be vyro likusi 41 metų ponia Jolanta nuolat matoma J.Gaidamavičiaus draugijoje. Porą siejančių santykių gilumas – paslaptis, tačiau, paklausta apie draugą, J.Blažytė akivaizdžiai sutrinka. Ir įtartinai atsisako apie tai kalbėti.

„Neturiu ką pasakyti”, – į L.T. klausimą, kokiais reikalais su „Vikondos” viceprezidentu atvyko į sostinę, atrėžė J.Blažytė vakar. Ir neatsisveikinusi išjungė mobilųjį telefoną.

Klausimas apie vyro santykius su „Vikondos” komercijos direktore J.Blažyte supykdė ir Nijolę Gaidamavičienę. Moteris taip pat atsisakė kalbėti jai, matyt, nemalonia tema.

Viktoras nepavyduliauja

V.Uspaskichas L.T. patikino, jog Maskvoje laikosi „kaip visada gerai, o į Lietuvą grįš, „kai galės”.

Buvo galima suprasti, kad dėl žmonos pasivažinėjimų su „Vikondos” viceprezidentu lėkti į Lietuvą neketina, nors balse, išgirdus L.T. klausimą, optimizmo neliko. „Teisingai daro, – pareiškė V.Uspaskichas. – Žmonės darbą dirba. O jei aš visiems imsiu pavyduliauti – „Vikondoje” keturi tūkstančiai darbuotojų”.

„Tai manote, kad jųdviejų santykiai darbiniai?” – rūpėjo išsiaiškinti.

„Aš jau atsakiau!” – suirzo V.Uspaskichas.

Drauge poilsiavo

Žiniasklaidoje jau buvo rašyta, kad J.Gaidamavičius pastaruoju metu J.Blažytės namuose Kėdainiuose lankosi labai dažnai. O rugsėjo pabaigoje pora drauge poilsiavo Kretoje. Tiesa, su jais vyko ir grupė kitų „Vikondos” darbuotojų, tačiau nei J.Blažytės, nei J.Gaidamavičiaus sutuoktinių su jais nebuvo. „Pailsėjau labai gerai”, – tąsyk išlipusi iš lėktuvo prisipažino ponia Jolanta.