Jei pasiekimus vertintume pagal draugų skaičių, savuosius 33-ejus Jogaila nugyveno tikrai ne veltui. Sekmadienio vakarą sveikinti bičiulio į sostinės „Žemaičių“ restoraną rinkosi daugybė žmonių.

Tarp jų – šou, verslo, televizijos ir meno pasaulio įžymybių: mikrochirurgas Kęstutis Vitkus, neseniai į krepšinio aikštelę grįžęs Rolandas Skaisgirys su žmona Valdone, „Penktojo kanalo“ vadovas Linas Ryškus, humoristas Rimas Šapauskas su žmona Lina, Edita Mildažytė su vyru Gintautu Vyšniausku, dizainerės Daiva Urbonavičiūtė ir Julija Žilėnienė, buvęs Seimo narys Klemensas Rimšelis, verslininkas Arūnas Oželis, aktorė Asta Baukutė ir kt.

Žurnalistas Edmundas Jakilaitis su žmona Rasa ir dukrele Barbora sukaktuvininkui padovanojo gyvą kanarėlę, dailininkas Raimondas Savickas – savo tapybos darbą, kuriuo Jogaila itin džiaugėsi. Dainininkė Agnė Armoškaitė su „žasu“ Bilu ir kitais draugais į pobūvį atpuškavo nešini didžiuliu morkų maišu ir sulčiaspaude.

Tačiau originalumu visus pranoko vienas iš filmų festivalio AXX organizatorių Mindaugas Vosylius, su buvusiu „Tango TV“ laidų prodiuseriu Vytautu Starkumi, J.Žilėniene ir šios gyvenimo draugu Eugenijumi Kovalevskiu J.Morkūnui padovanodami didžiulį oranžinį kryžių su prisegtu morkų sėklų pakeliu.

Užkandžiais ir šampanu pasivaišinę svečiai po poros valandų sugužėjo į Liuteronų bažnyčią, kur visų laukė staigmena – džiazo dainininkės Vitos Rusaitytės ir pianisto Povilo Jaramino koncertas. Po jo visi vėl grįžo į „Žemaičius“, kur linksmai tęsė gimtadienio šventę.