Y.Ono dokumentuose taip pat tvirtinama, kad „EMI“ ir jai priklausanti "Capitol Records" "apgalvotai ir sistemiškai skelbė apgavikiškus ir labai netikslius apskaitos pranešimus".

„EMI“ ir "Capitol Records" atstovė spaudai Jeanne Meyer teigė: "Artistai kartais reikalauja atlikti jų honorarų mokėjimo auditą. Kartais iškyla nuomonių skirtumų, bet tai yra suprantama, turint galvoje sudėtingą muzikos kontraktų pobūdį".

„EMI“ ketina apskųsti teisėjo sprendimą.

Kova tarp „The Beatles" ir „EMI“ vyksta dar nuo 1979 metų, kai grupė ir jos kompanija "Apple" pirmą kartą apkaltino studiją nepakankamai jiems mokant. 1989 metais buvo pasiektas susitarimas padidinti honoraro procentus, tačiau neseniai atliktas auditas parodė, kad ši sutartis buvo apgaulinga.

Pasak grupės, „EMI“ ir "Capitol Records" daug "The Beatles" įrašų kopijų paskelbdavo sunaikintomis arba sugadintomis, bet vėliau jas slapta parduodavo.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją