Detalizuodama katastrofišką santuoką H. Mills nurodė keletą atvejų. Vienas jų įvyko 2002 m., kai per kilusį konfliktą vyras esą jai „čiupo už sprando ir vilko per stalą“.

Moteris tvirtina, kad P. McCartney žiauriai elgėsi ir su juodviejų dukra Beatrice. 2003 m. kovą, kai Heather buvo ketvirtą mėnesį nėščia, vyras esą ją įstūmė į vonią ir paliko. Be to jai buvo uždrausta žindyti kūdikį, nes Paulas nebuvo pasiruošęs žmonos krūtinės perleisti mažylei, todėl mergaitė buvo maitinama iš buteliuko. Dar viena problema, apie kurią prabilo H. Mills – esą jos vyras vartoja narkotikus.

Kaip savo raštuose tvirtina moters advokatai, Paulas nuolat rūkė kanapes. Būdamas apsvaigęs nuo kvaišalų jis kartą puolė žmoną smaugti.

Skyrybų dokumentuose nurodomas dar vienas atvejis, kai įtūžęs sutuoktinis neva išpylė ant žmonos vyną, nulaužė taurės kojelę ir įrėmė šukę moteriai į alkūnę, iš kurios netrukus pasipylė kraujas.

Išgirdęs tokius žmonos kaltinimus P. McCartney buvo sukrėstas ir ne juokais įpyko. „Jis atmeta visus kaltinimus ir negali patikėti, kad jam primetamas toks elgesys“, – sakė šaltinis laikraščiui „Mirror“.

Tuo tarpu H. Mills advokatas Anthony Juliusas tvirtina, kad jo klientė gali įrodyti savo teisumą teisme.

Tuo tarpu Paulas McCartney pažadėjo teisme gintis nuo britų laikraščiuose pasirodžiusių kaltinimų, kad jis naudojo smurtą prieš savo žmoną Heather jų audringos santuokos metu.

"Mūsų klientas aktyviai ir atitinkamai ginsis nuo šių įtarimų", - sakoma P.McCartney advokatų "Payne Hicks Beach" pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją