Pora į Lesli pilį nedideliame Glaslou kaime Airijos ir Šiaurės Airijos pasienyje atskrido sraigtasparniu. Vestuvių datą ir vietą patvirtino P.McCartney atstovas Geoffas Bakeris.

59 metų roko legendą su buvusia manekene Šv.Išganytojo bažnyčioje sutuoks vietos kunigas. Po tuoktuvių 300 svečių bus surengtas priėmimas. P.McCartney pirmadienį prie pilies vartų pasikalbės su žiniasklaida ir gerbėjais.

Prieš tai jau daug dienų buvo spėliojama vestuvių data ir vieta, kiek anksčiau šią savaitę būriai žurnalistų susirinko į Monagano apygardoje esantį kaimą. "Sunday People" bulvarinis laikraštis išspausdino, savo paties teigimu, vestuvių kvietimo kopiją, kurioje svečiai buvo kviečiami antradienį rinktis Londono "Heathrow" oro uoste, iš kur jie bus skraidinami į nežinomą vietą. Svečiai buvo prašomi nesinešti fotoaparatų, filmavimo kamerų ar mobiliųjų telefonų.

Reporterių paieškos baigėsi praėjusi savaitę, kai Lesli pilies savininkų šeimos atstovas 84 metų seras Johnas Leslie, eidamas į kaimo paštą išsiųsti laiško, susitiko žurnalistus ir jiems pareiškė, kad renginys tikrai įvyks antradienį, tačiau visa tai esą "mirtina paslaptis".

Iš sraigtasparnio darytose nuotraukose matyti, kad pilyje šią savaitę buvo baigiama pasiruošti vestuvėms. Buvo pastatyta dengta alėja tarp pilies ir dvare esančios bažnyčios, kad svečiai būtų apsaugoti nuo žiniasklaidos ore ir airiško lietaus. Prie ežero buvo pastatyta didžiulė palapinė ir medinė platforma.

P.McCartney tuoksis jau antrą kartą. Muzikanto pirmoji žmona Linda 1998 metais mirė nuo krūties vėžio. Su H.Mills P.McCartney susipažino labdaros renginyje ir praėjusių metų liepą paskelbė apie sužadėtuves. H.Mills 1993 metais Londono centre partrenkė policijos motociklas, moteriai žemiau kelio buvo amputuota koja.

Svečių sąraše yra daug garsių airių, tolimi P.McCartney giminaičiai iš Airijos taip pat laukia pakvietimų. Tarp pakviestųjų yra buvęs "The Beatles" būgnininkas Ringo Starras ir legendinis gitaristas Ericas Claptonas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją