Jis pažymėjo, kad nominacijoje už laimėjimus estrados meno srityje premiją gaus komedinė artistė Whoopi Goldberg. Kita Holivudo žvaigždė, Sharon Stone, bus apdovanota už labdaringą veiklą.

"Ekonomikos forumo Davose metu jai per penkias minutes pavyko surinkti daugiau kaip milijoną dolerių padėti sergantiems maliarija Tanzanijoje", - pastebėjo K.Karagezianas.

Visame pasaulyje garsi manekenė Claudia Schiffer bus išskirta "už stilių, kuriuo milijonams moterų įkvėpė pasitikėjimą savimi". Tarp laureatų įvairiose nominacijose ir aktorės Lucy Liu, - viena iš "Čarlio angelų", Susan Sarandon - viena iš "Ystviko raganų" (už sektiną gyvenimą), Nacionalinės kosmoso agentūros direktoriaus pavaduotoja Shana Dale - už asmeninius laimėjimus ir kt. Kartu su M.Gorbačiovu premijų įteikimo ceremoniją ves aktorė Teri Hatcher, pažįstama iš filmų "Spy Kids" ("Šnipų vaikučiai"), "Tomorrow Never Dies" ("Rytojus niekada nemiršta"), viena iš pernykštės Pasaulinės moterų premijos laureatė.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją