Metų vestuvėmis vadinamo įvykio vieta ir laikas nuo žiniasklaidos atstovų buvo slepiami baiminantis, kad jie gali trukdyti jauniesiems nevaržomai mėgautis šia ypatinga diena.

Tačiau įvairiausių gandų apie P.McCartney ir buvusios manekenės Heather Mills vestuves netrūko. Vieni spėliojo, kad jos įvyks šiapus, kiti - kad anapus Atlanto, tačiau žiniasklaidos atstovams pagaliau pavyko sužinoti, kad jos rengiamos Airijoje, Monagano grafystėje esančioje Leslio pilyje. Dabar telieka išsiaiškinti "kada".

Seras Johnas Leslie, kurio šeimai ši pilis priklauso jau 300 metų, prasitarė, kad metų įvykis numatomas kitos savaitės pradžioje.

"Mums neaiškiai pasakė, kad tai bus kitą antradienį, tačiau tai yra didelė paslaptis, kurią aš privalau saugoti", - sakė pilies šeimininkas ketvirtadienį netoli pilies esančioje Glaslo gyvenvietėje gausiai susirinkusiems žurnalistams.

84-erių metų J.Leslie, kuris yra aistringas technomuzikos gerbėjas ir iki šiol stengiasi nepraleisti vakarėlių Balearų salose pridūrė: "Jie gali ką nors padaryti paskutinę minutę ir viską pakeisti. Niekada negali žinoti".

Pasak pilies šeimininko, per paskutinius du metus P.McCartney ne kartą buvo apsistojęs jo pilies viešbutyje, kur numeriai vidutiniškai kainuoja apie 270 eurų (1 000 litų).

J.Leslio žodžius "Reuters" patvirtino ir vietos policijos šaltiniai, pasak kurių, vestuvės įvyks "ne anksčiau kaip pirmadienį".

Paskutinėmis dienomis pilies link traukė maistu ir apšvietimo įranga pakrauti automobiliai, o piliai priklausančiame nuostabiu gamtovaizdžiu garsėjančiame žemės plote iškilo trys didžiulės palapinės.

Pilies teritorijoje yra trys ežerai, be to, jos šeimininkai gali didžiuotis XVII amžiaus akmenine koplyčia, kurioje buvo krikštytas legendinis britų ministras pirmininkas Winstonas Churchillis ir kurioje turėtų susituokti laimingoji pora.

Tačiau yra dalykų, apie kuriuos pilies šeimininkai garsiai nešneka.

Kaip pasakoja vietiniai gyventojai, raudonuosiuose medaus mėnesio apartamentuose, kuriuose P.McCartney ir jo sutuoktinė praleis pirmąją vestuvių naktį, vaidenasi buvusio pilies savininko Normano Leslie šmėkla.

Sakoma, kad raudonuosiuose apartamentuose N.Leslie buvo pastebėtas 1914 metais, netrukus po to, kai žuvo Prancūzijoje per Pirmąjį pasaulinį karą.

Anksčiau šiame 14-os numerių pilies viešbutyje yra viešėję Monako princas Pierre'as ir Švedijos karališkoji pora.

Dar šią savaitę britų dienraščiai prognozavo, kad P.McCartney vestuvės įvyks Long Ailende Niujorke, jo velionės žmonos Lindos, kuri 1998 metais mirė nuo vėžio, brolio namuose.

Tačiau vėliau buvo pranešta, kad vestuvių vieta buvo pakeista, norint apsisaugoti nuo gerbėjų ir žiniasklaidos atstovų antplūdžio,

Kaip rašo bulvarinis leidinys "Irish Star", airiškų šaknų iš motinos pusės turintis P.McCartney Leslio pilį išsinuomavo dviem savaitėms. Už vieną naktį, įskaitant maistą ir gėrimus, jaunikis mokės po 3 tūkst. 350 eurų (maždaug 10 tūkst. litų), taigi galutinė jaunikiui pateikta sąskaita viršys pusę milijono eurų (1,72 mln.litų).

59-erių metų P.McCartney ir 34-erių metų H.Mills, kurie susipažino per labdaros renginį, susižadėjo 2001-ųjų liepą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją