Kaip rašoma dienraštyje, antradienį didžiosios žiuri paskelbtas kaltinamasis aktas remiasi vaizdajuoste, kurioje tariamai nufilmuota kaip populiarusis dainininkas įvairiais būdais lytiškai santykiauja su 14-mete mergina.

Pareigūnai šią bylą tyrė daugiau nei trejus metus, tačiau vaizdajuostėje nufilmuota mergina ir jos tėvai neigė bet kokius kaltinimus.

Vaizdajuostė, kurią greičiausiai susuko pats dainininkas ir kurią dienraščiui "Sun-Times" atsiuntė anoniminis asmuo, suteikė pareigūnams ilgai lauktų įrodymų, rašoma dienraštyje.

Dainos "I Believe I Can Fly" 35-erių metų atlikėjas neigė, kad juostoje nufilmuotas yra jis. Per paskutinius trejus metus dainininkui pavyko susitarti su trimis moterimis, kurios grasino paduoti arba padavė jį į teismą už lytinius santykius su nepilnametėmis arba lytinius santykius per prievartą, rašo "The Sun-Times".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją