„Nėštumo pradžioje mane siaubingai pykino, – sako M. Cross, kuri pirmagimių turėtų susilaukti balandžio mėnesį. – Nelinkiu to nė vienai. Šitai patyrusi savo kailiu, ėmiau jausti milžinišką pagarbą kiekvienai kada nors besilaukusiai moteriai”.

Po žinių apie dvynukus kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” scenaristas Marcas Cherry suabejojo dėl vos prieš savaitę priimto sprendimo įtraukti M. Cross nėštumą į serialo scenarijų. Gali nutikti ir taip, kad aktorei savo itin sparčiai apvalėjantį pilvuką teks dangstyti gėlių vazomis, o kameros režisieriui filmuoti ją tik iki pusės.

„Ko gero, tokiu atveju teks filmuoti mane iki pečių, nes mano krūtys tiesiog sprogsta”, – juokiasi savo pasikeitusias kūno linijas aptarinėdama labai laiminga M. Cross.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją