30 metų aktorė yra kaltinama dėl drabužių už 4 tūkst. 760 JAV dolerių (5,5 tūkst. eurų) vagystės iš parduotuvės, vandalizmo ir pagal receptus parduodamų vaistų turėjimo.

Jei būtų pripažinta kalta, W.Ryder gresia iki trejų metų ir aštuonių mėnesių laisvės atėmimo bausmė. Dabar ji yra laisvėje už 20 tūkst. dolerių užstatą.

W.Ryder advokatas M.Geragosas pirmadienį mėgino jau penktą kartą atidėti teismo posėdį, tačiau Beverli Hilso aukštesniojo teismo teisėjas Eldenas Foxas atmetė advokato prašymą ir pareikalavo, kad aktorė nedelsiant pasirodytų teisme.

Kai advokato saugoma aktorė pagaliau pasirodė prie teismo rūmų, apie kuriuos jau buvo susirinkusi žiniasklaidos atstovų minia, vienos televizijos operatorių komandos įranga užgavo jos dešinę ir po ankstesnio sužalojimo dar jautrią alkūnę. Po to advokatas paprašė teismo atidėti bylos nagrinėjimą, nes garsiajai klientei reikią medikų pagalbos.

Kaip vėliau CNN televizijai pasakė advokatas M.Geragosas, vietos ligoninėje medikai W.Ryder nustatė rankos lūžį.

"Žinote, ji nebloga kovotoja, - televizijai pasakė advokatas. - Ten vyko tikros regbio peštynės ir jai iš nugaros buvo suduota per alkūnę. Jos ranka ir alkūnė iškart ištino".

Nors aktorė iš pradžių nesutiko važiuoti į ligoninę ir norėjo baigti bylos nagrinėjimą, advokatas ir šerifo pavaduotojas įtikino ją pasitikrinti pas medikus. "Ji norėjo likti ir viską tęsti, viską baigti, - dėstė M.Geragosas. - O aš pasakiau, nesėdėsiu čia ir nežiūrėsiu, kaip tavo ranka virsta kalade. Nuėjau į teisėjų patalpas ir pasakiau: išvežu ją pas gydytoją, pasiimu ją tuoj pat".

Į teismą išblyškusi ir susinervinusi aktorė atvyko, apsivilkusi kreminį paltą ir tokios pat spalvos juosta susirišusi plaukus. Prie teismo rūmų susirinkusiems žurnalistams ji nepasakė nė žodžio.

Smulkutė aktorė, savo karjerą didžiajame ekrane pradėjusi būdama paauglė, praeityje ne kartą buvo patekusi į pirmuosius laikraščių puslapius. 1990-aisiais, prieš pat prasidedant filmavimui, ji dėl streso atsisakė vaidmens kino filme "Krikštatėvis: 3 dalis". Nuo depresijos, išsekimo ir baimės būsenų ji buvo gydoma ligoninėje.

Praėjusią vasarą dėl smarkių skrandžio skausmų aktorė buvo priversta nutraukti darbus filme "Lili ir paslaptingas sodas" ("Lily ant the Secret Planting"). Čia ją pakeitė Kate Winslet.

W.Ryder išgarsėjo filmais "Mergina su trūkumais", "Nekaltybės amžius", "Maža moteris".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją