35 m. komikas prisipažįsta, kad praėjusią savaitę su riedlente darydamas triukus susižeidė kairę koją. Iš pradžių jis manė, kad paprasčiausiai pasitempė sausgysles. Savaitę vaikščiojęs nusprendė pasidaryti rentgeno nuotrauką ir paaiškėjo, kad koja lūžusi.

Operacija numatyta ketvirtadienį. Filmuota medžiaga apie operaciją bus parodyta Denveryje įsikūrusioje ManiaTV.com bei T. Greeno interneto svetainėje.

Komikas sako, kad ši trauma, nutikusi praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai Kosta Rikoje per žvejybą įvykusį incidentą jis susilaižė du šonkaulius, privers jį būti namuose. Kadangi jo šou transliuojamas iš studijos, įrengtos jo svetainėje Hollywood Hillse, galima tikėtis dar daugiau spontaniškų laidų.

T. Greenas vedė „The Tom Green Show“ bei „The New Tom Green Show“ per MTV. Taip pat jis nusifilmavo juostose „Stealing Harvard“, „Freddy Got Fingered“ bei „Road Trip“.

T. Greenui sėklidžių vėžys buvo diagnozuotas 2000 metais. Jis neilgą laiką buvo susituokęs su aktore Drew Barrymore.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją