LAUKĖ STAIGMENOS

Septintą valandą vakaro D.Tamošiūnaitei buvo liepta iš namų išeiti į gatvę. Ten jos laukė prabangus limuzinas, vairuotojas su puokšte gėlių rankose ir gide apsimetusi žurnalistė Jurgita Klimaitė.

Mergvakario tema – kelionė po Paryžių, tad Daiva buvo vežiojama po Vilnių, o gidė jai pasakojo, ką ji mato per langą.

Vėliau po kelių dienų ištekanti Daiva sutiko tranzuojančių draugių būrį, kurios įsiprašė pas ją į limuziną. Merginos limuzine gėrė šampaną ir vežė Daivą į norų išsipildymo vietą – stebuklo plytelę Katedros aikštėje, kur D.Tamošiūnaitė turėjo sugalvoti norą ir apsisukti ant plytelės septynis kartus.

Laidos vedėjos mergvakaryje dalyvavo ir gausus būrys žinomų moterų – dizainerė Julija Žilėnienė, dainininkės Donalda Meiželytė ir In-ga Valinskienė. Vakaro pradžia prasidėjo senamiestyje esančioje kavinėje „Café de Paris“. Ten merginoms teko paragauti net keptų kaš-tonų, o vėliau šventės pratęsti iškeliavo į restoraną „Aukštaičiai“.

Čia Daivos laukė ne tik muzikantai, bet ir draugių dovanos – J.Žilėnienė prie galvos jaunamartei prisegė raudonos spalvos veliumą, kitos draugės įteikė dėlionę su Eifelio bokštu. Staigmeną Daivai padarė ir astrologė Saulė, kuri prie visų merginų Daivai pasakojo apie būsimą vedybinį gyvenimą ir jaunavedžių asmeninius bruožus.

„Dainius labai mėgsta skaniai pavalgyti ir myli vaikus, bet jis šiek tiek yra tinginys ir nori padaryti karjerą“, – atvirai pasakė astrologė. Saulė pridūrė, kad poros laukia puikus vedybinis gyvenimas.

„O netrukus keisis tavo būdas ir tapsi minkštesnė. Taip pat turėtų atsiskleisti ir užslėpti tavo talentai, gal net parašysi knygą“, – teigė ast-rologė. Lyg tai norėdama įrodyti D.Tamošiūnaitė griebė akordeoną ir puikiai juo pagrojo.

ANT TORTO – KAMASUTRA

Jei televizijos žvaigždei D.Tamošiūnaitei vienu žodžiu reikėtų įvardyti audringai praūžusį mergvakarį, turbūt tai būtų žodis „super“.

„Iš tiesų mergvakaris buvo puikus. Šį scenarijų būtų drąsiai galima pardavinėti“, – draugių originalumu pasidžiaugė laidos vedėja. Šventė užsitęsė net iki 4 valandos ryto.

Tiesa, populiarios tradicijos mergvakarį leisti striptizo šokėjo draugijoje buvo atsisakyta. Tačiau šventės organizatorės viską pateikė subti-liau – padovanojo nepadorų tortą su Eifelio bokštu viduryje ir Kamasutros pozomis šonuose.

„Tai puikiai tiko vietoj striptizo šokėjo“, – nusijuokė D.Tamošiūnaitė. Televizijos laidos vedėja aukso žiedus sumainys šeštadienį Šv.Jokūbo ir Pilypo bažnyčioje 14 valandą.