Metų nesako

„Kiek man metų? Na, jau nemažai, viena vertus. Kita vertus, nedaug. Aš išvis neskaičiuoju. Kiek yra? Yra. O kiek reikia? Jums, kiek tik reikia“, – kalbėdamas su L.T. žurnalistais juokavo S.Urbonavičius.

Išduosime, kad tikrasis Samo gimtadienis buvo šeštadienį, rugsėjo 16-ąją, ir muzikantui sukako 43-eji.

Į „Tamsta“ klubą pasveikinti jubiliato atvyko keli „LT United“ nariai – Eimantas Belickas ir Arnoldas Lukošius. Ranką spaudė ir realybės šou „Dangus“ dalyvis Natas, prodiuseris Martynas Starkus. Žinoma, šalia Samo sėdėjo ir jo draugė Kristina Akramaitė.

„Gimtadienių nešvenčiu, visi susirinko, kad nereikėtų gimtadienio daryti. Šiaip ar taip, groju, tai ir draugai atėjo. Viskas susidėjo į krūvą“, – džiaugėsi sutapimais S.Urbonavičius.

Susirinkusius gerbėjus Saulius pribloškė, užlipdamas ant scenos ir pareikšdamas, kad koncerto nebus.

„Aš jau pradėjau švęsti gimtadienį, tad šiandien nekoncertuosiu. Mane pakeis kitas“, – rimtu vei-du aiškino muzikantas. Ir nulipo nuo scenos. Po minutės jo vietą užėmė treningu ir šviesiu peruku pasipuošęs Kazys.

„Aš - Kazys. Esu iš Šiaulių, – tarmiškai juokavo persirengęs Samas. – Ir iš Panevėžio. Aš jums pagrosiu“.

Dovanų – oblius

Dar prieš koncertą grupės nariai Samui padovanojo... oblių.

„Gavau obliuką grindims obliuot. Nežinau, kur panaudosiu. Gal grupės draugai manyje įžvelgė seną staliaus talentą?“ – retoriškai klausė Saulius. Kiti jubiliatui dovanojo mėgstamų atlikėjų muzi-kos ir vaizdo įrašų. Dar viena keista dovana – cigarų dėžė.

„Ar rūkau juos? Kartais. Labai retai, labai retai“, – kartojo S.Urbonavičius.

Labiausiai atlikėjui patinka juokingos dovanos. „Man iš tiesų patinka „paliotas“, pokštai. Neįdomu gauti ką nors rimta ar tradiciška. Gal kai pasensiu, bus įdomu gauti juostą ar išdrožtą medalį su už-rašu 50 ar 60. Kol kas manęs tai nedomina“, – tvirtino Samas, kuris per gimtadienį buvo pasipuošęs marškinėliais su anglišku užrašu „It’s now or never“ (liet. – dabar arba niekada).