Apie Madonnos ketinimus skristi į Tarptautinę kosminę stotį trečiadienį per plenarinį posėdį pranešė Valstybės Dūmos narys Aleksejus Mitrofanovas.

Deputatas pasiūlė pavesti Dūmos Pramonės, statybos ir mokslo technologijų komitetui paprašyti „Roskosmos“ informacijos dėl galimybės organizuoti Madonnos skrydį 2008 metais. Deja, Dūma nepritarė A. Mitrofanovo pasiūlymui.

„Mes žinome apie Dūmoje vykusius debatus dėl dainininkės Madonnos skrydžio į Tarptautinę kosminę stotį, ir nors iki 2008 m. pabaigos sudarytas tikslus vadinamųjų „kosminių turistų“ skrydžių grafikas, Madonnos atveju nėra jokių kliūčių, jos atstovai gali kreiptis į mus dabar ir, turint omenyje jos puikų fizinį pasirengimą bei finansines galimybes, Luise Ciccone svajonė skristi į kosmosą gali būti realizuota 2009 metais“, – sakė I. Panarinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją