Aktoriai, kurie Kanuose reklamuoja savo naująją romantinę komediją "Pranešimas prieš dvi savaites" (Two Weeks Notice), atrodė kaip įsimylėjėliai, ir visi kalba, kad meilės nuotykių nevengęs H.Grantas po išsiskyrimo su Liz Hurley pagaliau surado savo meilę.

"Sandy myli mane, o aš ją tikrai mėgstu, tačiau man tai - tik seksas", - šmaikštavo 41 metų H.Grantas, paklaustas apie gandus dėl poros santykių.

S.Bullock, "Greičio" (Speed) ir "Laiko žudyti" (A Time to Kill) žvaigždė, atkirto tuo pačiu: "Man tikrai patinka Hugh, bet seksui aš dar tiesiog nepasirengusi. Mes porą kartų laikėmės už rankučių ir pasibučiavome, bet seksu neužsiiminėjome".

Gandai apie poros romaną sklando nuo to laiko, kai S.Bullock ir H.Grantas kartu atėjo į "Oskarų" teikimo ceremoniją ir atvirai flirtavo prieš kameras. G. Grantas dalijosi su drauge kramtomąja guma ir juokavo, kad 37 metų S.Bullock laukiasi nuo jo vaiko.

Paklaustas apie filmą "Pranešimas prieš dvi savaites", kuriame S.Bullock vaidina advokatę, paskirtą dirbti su aikštingu milijonieriumi ir pleibojumi (H.Grantas), anglų aktorius kalbėjo dviprasmiškai.

"Sandy ir aš bendrauti, tai yra vaidinti filmuose, stengėmės maždaug ketverius metus. Pagaliau pajutome tikrai romantiškų ir smagių dalykų", - sakė jis.

Naujasis filmas, kaip pranešama, bus kur kas nepadoresnis už daugumą romantinių komedijų. S.Bullock to neneigė ir sakė, kad filmo žiūrovams gali pasidaryti karšta.

"Tai labai seksualu. Mes išbandome daugybę pozų. Tiesą sakant, mūsų pozos priklausys nuo šalies, kurioje filmas bus demonstruojamas", - pasakojo ji.

H.Grantas pridūrė: "Didžiajai Britanijai skirtoje versijoje yra daug plekšnojimų, o apie graikiškąją versiją net negaliu pradėti pasakoti".

Per spaudos konferenciją H.Grantas, kuris S.Bullock vadino "sekso bomba", kažką kuždėjo jai į ausį, ir pora nuolat juokais ginčijosi.

"Visai neprieštarauju, kad mane sietų su Hugh", - erzino S.Bullock.

"Ne. Mano nuomone, iš tiesų tai naudinga tavo įvaizdžiui", - atskirto anglas.

"Lyg tavo įvaizdis būtų nepriekaištingas, Hugh", - įvykį 1995 metais, kai H.Grantas buvo užkluptas automobilyje su Los Andželo prostitute, priminė S.Bullock.

S.Bullock, kuri be "Pranešimo prieš dvi savaites" Kanuose reklamuoja ir siaubo filmą "Žmogžudysčių skaičiuotė" (Murder By Numbers), buvo siejama su daugeliu garsių vyrų, bet niekada nepasakodavo jokių detalių. Kartą ji buvo susižadėjusi su aktoriumi Tate'u Donovanu (Teitu Donovanu).

"Visada labai skeptiškai vertinau vedybas, nes kartą norėjau taip pasielgti, - yra sakiusi ji. - Vienintelė priežastis, dėl kurios dar neištekėjau, yra ta, kad vedybas vertinu pernelyg rimtai".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją