C.Schiffer vyro Matthew Vaughno vadovaujama anglų svečių komanda poros per draugiškas rungtynes Koldam Holo dvare įveikė į vestuves pakviestus vokiečius, kurių kapitonas buvo teniso asas Borisas Beckeris.

"Anglai laimėjo rezultatu 6:2, nors jaunikis praleido labai paprastą įvartį", - sakė vestuvėse dalyvavęs poros draugas, kuris prašė jo pavardės neskelbti. "Pirmojo kėlinio metu Borisas Beckeris stovėjo vartuose, o per antrąjį kėlinį žaidė aikštėje ir visus gąsdino", - pasakojo jis.

C.Schiffer ir britų filmų prodiuseris M.Vaughnas savo jungtuves Šv.Jurgio bažnyčioje Šimplinge - vaizdingame miestelyje Safolko grafystėje rytų Anglijoje - laikė didžiausioje paslaptyje.

Nuotaką nuo pašalinių akių apsaugininkai dangstė paklodėmis, o prie bažnyčios susirinkę žmonės savo nepasitenkinimą išreiškė švilpimu. Tokio slaptumo priežastis - išskirtinis 450 tūkst. svarų (daugiau kaip 2,4 mln. litų) kontraktas su žurnalu "Hello" teisės nušviesti jugtuvių ceremoniją.

Po ceremonijos bažnyčioje, kurioje dalyvavo 50 svečių, tarp jų - B.Beckeris, Stingo žmona Trudie Styler ir jaunosios dramblio kaulo spalvos suknelę sukūręs italų mados dizaineris Valentin, svečiai grįžo į Koldam Holo dvarą Lošolo kaime, kur buvo vaišinami šampanu "Dom Perignon" ir tradiciniu vokišku vestuvių tortu.

Sekmadienį paslapties šydas buvo kiek praskleistas. C.Schiffer atstovas spaudai sakė, kad priešininkų komandos vilkėjo retro stiliaus futbolininkų aprangą, kuri priminė 1966-ųjų pasaulio čempionato finalą, kai Anglija Vakarų Vokietiją įveikė rezultatu 4:2. Ant raudonų anglų marškinėlių buvo užrašyta Vaughno pavardė, o ant baltos vokiečių aprangos - Schiffer.

Po vestuvių pora išvyko medaus mėnesiui, tačiau kur, neskelbiama. Į pokylį buvo pakviesta daugiau kaip 300 svečių - mados, šou verslo ir kino įžymybių. Tarp pabrolių buvo Madonnos vyras filmų režisierius Guy Ritchie ir buvęs futbolininkas, o dabar - Holivudo žvaigždė Vinnie Jonesas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją