Visai neseniai viešai spaudoje buvo išplatinta neigiama Penelopės Cruz nuomonė apie jos šalyje vykstančias bulių kautynes, tačiau pastarosios tėvas dėl dukters požiūrio į tokias pramogas mąsto priešingai.

„Aš esu aistringas San Fermino festivalio gerbėjas ir praeityje mano dukra atsikeldavo iš pačio ankstaus ryto, kad galėtų stebėti dalyvių bėgimą nuo bulių kartu su manimi“, - savo nuomonę išdėstė Penelopės Cruz tėvas.

Ginčai prasidėjo, kuomet Pamplonos meras Yolanda Barcina gavo laišką, išreiškiantį griežtą pasipiktinimą bulių kautynėmis ir kuris buvo pasirašytas pačios Penelopės Cruz. Šis laiškas sukėlė miestelio nuostabą bei pasipiktinimą jau vien dėl to, kad buvo parašytas ne ispanų, bet anglų kalba.

Tačiau pati P.Cruz neigia tokias kalbas ir atkerta: „Aš niekuomet nesiųsčiau angliškai parašyto laiško kitam ispanui“. Nors prisipažįsta, kad buvo kažkada pasirašiusi peticiją, atsiųstą gyvūnų apsaugos organizacijos PETA, bet niekada nedavė leidimo naudoti savo parašo laiške.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją