Baigęs mokyklą, B. Pittas įstojo į Misūrio universitetą, kur mokėsi žurnalistikos su reklamos specifika.

Būsimasis aktorius kartais vaidindavo studentų klubo renginiuose. Iki diplomo gavimo jam pritrūko dviejų kreditų – B. Pittas išvažiavo į Kaliforniją. Prieš tapdamas sėkmingu aktoriumi, B. Pittas dirbo ir striptizo klubų limuzinų vairuotoju, ir šaldytuvų nešiku, ir klientų viliotoju, vištienos restorane „el Pollo Loco“ persirengęs dideliu viščiuku.

2000m. liepą Bradas Pittas susituokė su aktore Jennifer Aniston. Po penkerių metų įvyko vienos tvirčiausių Holivude laikytų porų skyrybos.

Bradas Pittas suvaidino maždaug 60-yje filmų, tarp kurių buvo tokie hitai, kaip „Joe Blacko viešnagė“, „Troja“, „Oušeno vienuoliktukas“, „Meksikietis“ ir „Septyneri metai Tibete“.

Didžiausią honorarą aktorius gavo už vaidmenį filme „Ponas ir Ponia Smitai“ (20mln. dol.), kuro filmavimo aikštelėje užsimezgė jųdviejų romanas su Angelina Jolie.

2006-ųjų gegužės 27 dieną jiems gimė duktė Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją