C.Schiffer, kuri net ir būdama 31-erių tebėra viena populiariausių manekenių pasaulyje, tvirtai nusprendė neskelbti jokių detalių apie vestuves, kurios įvyks porai priklausančiame 5 milijonų svarų sterlingų (apie 27 mln. 700 tūkst. litų) vertės Koldam Holo dvare, Safolko grafystėje rytų Anglijoje.

Ir taip didelį susidomėjimą garsiosios poros vedybomis dar labiau kursto pranešimai, kad tarp svečių bus tokios žvaigždės, kaip Madonna, Eltonas Johnas (Eltonas Džonas), Bradas Pittas (Bradas Pitas) ir Naomi Campbell (Naomi Kempbel).

Nusprendę, jog jų šventė turi būti uždara, sužadėtiniai nusamdė apsaugos firmą, kuri akylai stebės prieš 500 metų pastatyto dvaro teritoriją. Be to, kiekvienam su iškilmėmis susijusiam žmogui pora nurodė pasirašyti konfidencialumo sutartį.

"Kaime knibždėte knibžda iš visur atvykusių žiniasklaidos atstovų, bet apsauga labai sustiprinta, apsaugininkų pilna visur. Pro dvarą eina keliukas, kuriuo gali naudotis visi, bet jie turi teisę vieną dieną per metus jį uždaryti, ir aš manau, kad ta diena bus šeštadienis", - sakė Lošolo kaimo, kur stovi Koldam Holo dvaras, parduotuvės savininkas Johnas Smithas (Džonas Smitas).

Pora tikisi pasekti savo draugų Madonnos ir Guy Ritchie (Gajaus Ričio), kurie pasistengė, kad žiniasklaidos atstovai nepadarytų nė vienos jų 2000-aisiais Škotijoje vykusių vestuvių nuotraukos, pavyzdžiu.

Kalbama, kad skirtingai nei daugelis kitų žvaigždžių, tarp jų - iš Velso kilusi aktorė Catherine Zeta Jones (Ketrin Zeta Džouns) ir jos vyras Michaelas Douglasas (Maiklas Daglasas), C.Schiffer ir M.Vaughnas savosios vedybų istorijos nusprendė neparduoti. "Tai privatus reikalas. Tai viskas, ką galime pasakyti. Neskelbsime jokios informacijos", - sakė C.Schiffer atstovas.

Tačiau kai kurios detalės vis dėlto iškilo viešumon. Kalbama, jog podiumų karalienė, kuri dramblio kaulo spalvos šilko vestuvinę suknelę užsakė dizaineriui Valentino (Valentinui ), pareikalavo, kad svečiai nesipuoštų baltos spalvos drabužiais.

Svečiai bus vaišinami ypatingais patiekalais iš kirų kiaušinių, šampanu "Dom Perignon" ir tradiciniu vokišku vestuvių pyragu. Vėliau vyks 9-ojo dešimtmečio diskotekų stiliaus pasilinksminimas. Dėl futbolo pamišusios poros vestuvių linksmybes užbaigs kitos dienos rytą dvaro valdose rengiamos įžymybių futbolo varžybos.

Prabangių prekių parduotuvės "London emporium" atstovas spaudai Thomas Goode'as (Tomas Gudas) sakė, kad C.Schiffer kartu su savo motina prieš kelias savaites apsilankė parduotuvėje ir sudarė vestuvinių dovanų sąrašą.

Į sąrašą, kurio daiktų bendra vertė siekia 26 tūkst. svarų sterlingų (apie 142 tūkst. litų), įtraukti tiek nebrangūs namų apyvokos reikmenys, tiek prašmatnūs dizainerių kūriniai.

Tarp išvardytų daiktų minimos ir po 10 svarų (apie 55 Lt) kainuojančios pietų lėkštės, ir 925 svarais (per 5 tūkst. Lt) įkainotas krištolinis puodelis. Pranešama, kad 31-erių metų M.Vaughną C.Schiffer, kurios turtas vertinamas 55 mln. JAV dolerių (210 mln. 364 tūkst. litų), įsimylėjo po to, kai šis jai padovanojo vėžlį.

Vieninteliame išplatintame pranešime apie jųdviejų vestuves kalbama tik apie poros pinigus - jame sakoma, kad M.Vaughnas ir C.Schiffer žodžiu susitarė, jog skyrybų atveju nepretenduos į vienas kito turtą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją