"Šis susitarimas žodinis ir atspindi jų tikėjimą santykių tvirtumu bei ilgaamžiškumu", - sakoma trečiadienį paskelbtame poros pranešime.

Pranešimas paskelbtas spaudoje pasirodžius straipsniams, kad C.Schiffer nurodė savo tėvui advokatui parengti vedybų sutartį. Pranešime sakoma, kad pora, kuri šeštadienį tuoksis savo dvare Safolke, Anglijoje, nesudarė jokios vedybų sutarties.

"Abu būdami turtingi ir finansiškai nepriklausomi jie susitarė, kad mažai tikėtinu skyrybų atveju nė vienas nepretenduos į kito turtą", - rašoma jame.

Tačiau spauda praneša, kad manekenės tėvas Karlas-Heinzas Schifferis (Karlas Heincas Šiferis) parengė "ne itin dosnią" vedybų sutartį, pagal kurią skyrybų atveju M.Vaughnas gaus tik 2,1 mln. JAV dolerių (maždaug 8 mln. litų), nors jo sužadėtinės asmeninis turtas - 70 mln. JAV dolerių - jo turtą viršija penkis kartus.

Tuo tarpu C.Schiffer pagal tėvo parengtą dokumentą skyrybų atveju gautų pusę buvusio sutuoktinio profesinės veiklos pelno . M.Vaughnas manekenės pusės pelno negautų.

Gyvendami susituokę jie turėtų dalytis savo uždarbiu. Artimiausiais metais M.Vaughnas, nors neseniai ir paskelbė apie planus padaryti metų pertrauką, turėtų uždirbti daugiau už savo 31 metų būsimąją žmoną, kurios manekenės karjera artėja prie pabaigos.

Poros draugas Londono laikraščiui "The Evening Standard" pasakojo: "Jis atsisakė savo teisių į jos milijonus. Net jei per 20 metų neuždirbs nė penso, jos sąskaita gyventi negalės" .

"Galbūt jis ir ne visai disponuos Claudios pinigais, bet tikrai turi jos meilę. Tai ne itin dosni vedybų sutartis, bet ji su ja sutiko, nes yra labai jautri ir žino negalėsianti veltis į teisinius ginčus, jei juos ištiks nesėkmė", - pridūrė šaltinis.

M.Vaughnas prodiusavo tokius filmus, kaip "Vagišiai" (Snatch) ir "Spyna, buožė ir du rūkstantys vamzdžiai" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją