Pranešama, kad mergaitę fotografavo įžymybių fotografė Annie Leibovitz ir kad nuotraukos bus išspausdintos šį rudenį.

"Vanity Fair" atstovė nieko nekomentavo, o A.Leibovitz studijos atstovas sakė: "Nieko apie tai nežinome. Studija rugpjūtį uždaryta". Su T.Cruise'o atstovu susisiekti kol kas nepavyko.

Suri gimė po mėnesius trukusios viešųjų ryšių kampanijos, kurią T.Cruise'as kurstė net viešais meilės prisipažinimais per Oprah Winfrey laidą, kai "Myliu" sušuko tiesiog pašokęs nuo sofos.

Tačiau po jos gimimo Tomas ir Katie, arba "TomKat", kaip juodu vadina bulvariniai leidiniai, dingo iš akiračio, o "geltonoji" spauda pradėjo triukšmauti dėl to, kodėl vaiko niekas nemato.

Angelina Jolie ir Bradas Pittas savo dukterį Shiloh fotografuoti leido vos septynios dienos po jos gimimo, o už nuotraukas gautus milijonus paaukojo labdarai.

Savaitraštis "The Star" praėjusį mėnesį net paskelbė padirbtą Suri Cruise nuotrauką, o "Life&Style" - fotorobotą, pavadindamas įžymybių dukrą "garsiausiu dingusiu kūdikiu visoje planetoje".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją