"Taip. Tai buvo nuspręsta šiandien", - antradienį sakė H.Mills atstovas Philas Hallas, kai jo buvo paprašyta patvirtinti A.Juliuso paskyrimą.

Anksčiau buvo pranešta, kad seras P.McCartney nusamdė Fioną Shackleton, kuri atstovavo princui Charlesui skyrybų byloje.

Charlesas ir Diana Spencer susituokė 1981 metais, bet jų santuoka žlugo svaidantis abipusiais kaltinimais neištikimybe. 1992-aisiais jie nusprendė nebegyventi kartu, o 1996-aisiais pagaliau išsiskyrė.

Gegužės mėnesį, kai apie sprendimą nebegyventi kartu paskelbė sutuoktiniai McCartney, jie žadėjo, kad jų išsiskyrimas bus draugiškas.

Tačiau Ph.Hallas antradienį patvirtino, kad P.McCartney įšaldė bendrą sutuoktinių sąskaitą ir neseniai atsiuntė žmonai "oficialų laišką", kuriame pasiskundė, kad iš jo užmiesčio namo Sasekse buvo paimti trys buteliai skysto ploviklio H.Mills biurui, esančiam netoliese, išvalyti.

64 metų P.McCartney skyrybų dokumentuose nurodė, kad savo sprendimą motyvuoja "neprotingu" žmonos elgesiu. 38 metų H.Mills jau atsakė į juos priešieškiniais Britanijos ir JAV teismuose.

"Ji nepaprastai nusivylusi, kad tokio konfidencialaus pobūdžio klausimai turi būti skelbiami viešai, ir jaučia, kad nedera kalbėti apie tokius delikačius reikalus, kai su tuo yra susijęs vaikas", - praėjusį mėnesį pareiškė H.Mills atstovas.

Juristų nuomone, dėl skyrybų P.McCartney gali netekti ketvirtadalio savo turto, kuris vertinamas 825 mln. svarų (4,2 mlrd. litų).

Dar vienas nemalonus incidentas įvyko pirmadienį, kai į P.McCartney namus Londone buvo iškviesta policija - dėl to, kad H.Mills apsaugos darbuotojas perlipo tvorą, kad įleistų ją į vidų, nes vartų užraktai buvo pakeisti.

"Vienas namo apsaugininkų iškvietė policiją, ir H.Mills asmens sargybiniui teko sprukti, o pati H.Mills su dukra ... sėdo į automobilį ir nuvažiavo", - sakė Ph.Hallas.

"Eksbitlo" žmona tik nusijuokė, sužinojusi, kad negali patekti į vyro P.McCartney namus, antradienį pareiškė jos atstovas, paneigdamas straipsnius laikraštyje, kuriuose teigta, kad H.Mills buvo įtūžusi.

Tačiau po šio atvejo tapo aišku, kad santuokos nutraukimo procesas gali būti labai nemalonus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją