Neseniai po kelerių metų pertraukos naują albumą „1210“ išleidusios grupės „Lemon Joy“ lyderiui sugrįžimas į sceną atnešė ne tik naudos, bet ir rūpesčių – lyg musės vasarą suaktyvėjo įkyriomis žinutėmis ir skambučiais kankinančios gerbėjos.

UŽPUOLĖ GATVĖJE

Apie tai, kokių kuriozų kartais prikrečia jam gerbėjos, L.T. jau rašė. „Praėjusią vasarą su drauge Indre vaikščiojome po Palangą ir prie mūsų pribėgo mergina, kurią mačiau pirmą sykį gyvenime, ir ėmė šaukti, kad daugiau jai nebeskambinčiau ir neberašyčiau laiškų, nes mes neva su ja jau nedraugaujame. Dar liepė susirinkti savo daiktus! Jei būčiau buvęs vienas, būčiau pasakęs porą „švelnių“ žodžių, ir tuo viskas būtų pasibaigę. Juk puikiai žinau, kad tos merginos gyvenime nesu matęs. Bet Indrė juk nežino, ar aš nemeluoju. Teko aiškintis, nors niekuo nenusikaltau“, – prieš kelis mėnesius L.T. pasakojo dainininkas.

Toji gerbėja atlikėjo draugei Indrei Kuodytei puolė rodyti žinutes, kurias neva jis jai yra parašęs. Indrė atpažino, kad čia ne I.Kofo telefono numeris, bet merginai tai nebuvo argumentas. „Ką žinai, kiek jis turi telefono kortelių?“ – dar labiau audras kurstė ji.

Tuomet taip viskas ir baigėsi: atlikėjui pavyko draugei įrodyti, kad merginos gatvėje papasakota istorija tėra iš piršto laužta. Tačiau tai nebuvo istorijos pabaiga.

ATSIUNTĖ DRAUGĄ

Apie asmeninį gyvenimą vengiančio kalbėti atlikėjo kantrybė neseniai trūko, kai toji, mūsų jau aprašytoji, gerbėja vėl ėmė krėsti šunybes. Istorijos tęsinį atlikėjas sutiko papasakoti L.T. tik todėl, kad tikisi, jog įkyrioji mergina nustos gadinti jam gyvenimą.

Kiek daugiau nei prieš mėnesį „Lemon Joy“ koncertavo Klaipėdoje, populiariame klube „Pramogų bankas“. Po koncerto kaip įprasta atlikė-jas išsimaudė duše. „Išeinu iš dušo ketvirtame klubo aukšte ir matau, kad manęs laukia apie 40 metų vyras. Pamaniau, kad nori autografo. Bet jis iš karto priėjo prie reikalo: sako, kodėl aš jo merginai žinutes rašinėju. „Draugavote tai draugavote, bet dabar atšok nuo jos“, – kone į atlapus kibo vyras.

I.Kofas paprašė atvesti merginą, su kuria jis neva draugavo prieš dvejus metus. Tačiau vyras pareiškė, kad ji nenorinti jo net matyti. Tada Igorio „konkurentas“ panoro patikrinti, ar dainininkas turi jo draugės telefono numerį, ir surinko iš dainininko mobiliojo jos numerį.

ĮŽŪLI MELAGĖ

„Kai surinko numerį, ekrane užsižiebė vardas „idiot“. Tokiais pavadinimais aš įvedu man skambinėjančių ir tylinčių ar nesąmoningas žinutes rašančių žmonių numerius į savo juodąjį telefono sąrašą, kad žinočiau, kada neatsiliepti. Aš jam tuomet ir pasakiau, kad čia viena iš tų, kurios paskambina ir tyli. Beje, ir vardą tik iš jo sužinojau – pasirodo, ta beprotė vardu Viktorija. Bet man atrodo, jis taip ir nepatikėjo, kad su ta Vikto-rija niekada nieko bendra neturėjau. Matyt, ji net ir jį sugebėjo įtikinti, neva mes esame draugavę“, – L.T. pasakojo popgrupės narys.

I.Kofo duotuoju telefonu atsiliepusi mergina L.T. prisipažino esanti Viktorija. Kai paklausėme, ar ji yra draugavusi su I.Kofu, kalbėti atsisa-kė. „Šia tema nekalbėsiu iš viso. Nešnekėsiu, ir tiek“, – vos išgirdusi, apie ką norime kalbėti, spyriojosi mergina.

Tada kodėl jį terorizuojate, paklausėme. „Pirmą kartą girdžiu. Šia tema nekalbėsiu“, – pakartojo ir padėjo ragelį.