Teatre ji sutiko ir širdies draugą – garsų 37 metų režisierių Oskarą Koršunovą. Juodu pora – jau daugiau negu treji metai, pažymi "Gyvenimo būdas".

„Abu stengiamės atlikti savo darbus labai gerai, todėl nelieka laiko buičiai“, – pirmąkart duodama interviu spaudai apie jųdviejų su Oskaru gyvenimą pasakojo 25 metų A.Kuzmickaitė.

Po įtemptos dienos susitikę vakare jiedu nebesileidžia į diskusijas apie bendrą projektą. Pora dažniausiai kalbasi apie kitus menus.

Prieš kelerius metus A.Kuzmickaitė kūrė drabužius režisieriaus Jono Vaitkaus spektakliui „Gagarino gatvė“. Darbo rezultatą pastebėjo ir palankiai įvertino O.Koršunovas. Menininkas pakvietė jauną modeliuotoją dirbti drauge jo įkurtame OKT/Vilniaus miesto teatre.

Pirmasis jųdviejų bendras darbas – spektaklis „Vienatvė dviese“. Kolegos netrukus tapo draugais, primena "Gyvenimo būdas". Juos suvedęs teatras Agnei atskleidė naujų perspektyvų – ne tik kurti dėvimąją madą, bet ir dirbti su aktoriais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją