Pramogų verslo žvaigždė maloniai nustebino renginio organizatorius pranešdamas, kad su malonumu norėtų kelias dienas praleisti atostogaudamas Lietuvoje.

M.Galkinas garsėja kaip nepretenzingas artistas ir iš savo aplinkoje dirbančių žmonių nereikalauja itin prabangių limuzinų bei “raudonų kilimų”.

“Mes tikrai apsidžiaugėme išgirdę tokį populiaraus humoristo pageidavimą. Malonu girdėti, kad artistas, su kuriuo mus turėtų sieti tik darbiniai santykiai, panoro Lietuvoje praleisti ilgesnį laiką. Maksimas pas mus atskris keliomis dienomis anksčiau ir mes kartu vyksime į Preilą, kur apsistosime mano draugų poilsiavietėje. Manau jam bus įdomu pamatyti Neringos kopas bei Raganų kalną”, – pasakojo “Vertikalaus Horizonto” savininkė S.Mikšienė.

Artistas mielai važinėja dviračiu, mėgsta naminį maistą, tad organizatoriams nereikia rūpintis profesionalių virėjų samdymu ir prabangaus transporto nuoma.

M.Galkinas vienas jauniausių tokio populiarumo pasiekęs atlikėjas. Prieš kelias savaites artistas atšventė savo trisdešimtmetį, į kurį pasveikinti jubiliato atvyko net 150 rusų elito atstovų. Juo žavisi ne tik Rusijos primadona A.Pugačiova, bet ir tokie žymūs jo kolegos kaip N.Baskovas, K.Orbakaitė, I.Reznikas ir daugelis kitų.

M.Galkinas pats yra savo programų autorius, be to, scenoje labai mėgsta improvizuoti, dainuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją