Pasak klinikos pranešimo spaudai, dažniausiai regėjimą koreguojančius kontaktinius lęšius nuolat nešiodavusi dainininkė tiesiog nuo jų pavargo: „Nuolat išsiimti ir įsidėti, scenoje saugotis dūmų... Negana to, dažnai pavargusios akys parausdavo, būdavo jautrios, ašarodavo...“, - skundėsi Augustė.

Dainininkė pripažįsta, kad šiai svajonei įgyvendinti reikėjo didelio ryžto tiek dėl psichologinio barjero, tiek dėl itin didelio dainininkės užimtumo. Mat dainininkė kaip tik šiuo metu ruošia debiutinį savo albumą, kuris klausytojus turėtų pasiekti jau rugsėjo mėnesį.

Tačiau anot itin prastą regėjimą turėjusios Augustės, noras atsikratyti akinių ir kontaktinių lęšių priklausomybės buvo daug stipresnis.

Dalindamasi įspūdžiais apie pačią regėjimo korekcijos procedūrą, Augustė neslėpė, kad jos metu, kai teko gultis „po lazeriu“ buvo truputį baugu, bet nuostabiausias jausmas apėmė jau kitą rytą po procedūros atmerkus akis ir pažvelgus į tolį pro langą.

„Aš matau, ir tas jausmas buvo toks geras, kad jaučiausi lyg naujai gimusi. Kas visada matė gerai – niekada to nesupras“, - pasakodama savo patirtus įspūdžius džiaugėsi Augustė.

Dabar dainininkė džiūgauja, kad akiniai ar lęšiai netrukdys jai mėgautis vandens ir kitais vasaros malonumais.

„Su akiniais ar kontaktiniais lęšiais plaukioti tikrai nepatogu, o dabar net ir būdama be jų matysiu puikiai“ – neslėpė pasitenkinimo operacijos rezultatais dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją