30 metų filmo "Mergina su trūkumais" (Girl, Interrupted) žvaigždė interviu žurnalui "W" atskleidė, jog ji ir legendinė kino žvaigždė mėgsta pabendrauti telefonu po vidurnakčio.

"Aš sulaukiau Alo skambučio. Jį taip pat kankina nemiga. Mes kalbamės naktį, - žurnalui pasakojo W.Ryder. - Aš nemiegu, jis nemiega, todėl labai normalu, jog mes skambiname vienas kitam antrą valandą ryto. Man jis labai patinka".

Aktorės teigimu, 62 metų "Krikštatėvio" (Godfather) žvaigždė yra "stulbinančiai patrauklus" ir jam "negalima atsispirti", tačiau aktoriai yra viso labo geri draugai.

W.Ryder ir A.Pacino kartu vaidina netrukus pasirodysiančioje dramoje "Simona" (Simone), kurioje pasakojama apie filmų kūrėją, naudojantį skaitmeninę pagrindinės aktorės dublerę.

Aktorė taip pat su susižavėjimu kalbėjo apie Adamą Sandlerį, su kuriuo ji vaidina komedijoje "Misteris Dydsas". W.Ryder nuomone, A.Sandleris yra "mielas ir žavus", be to, "vienas iš išskirtiniausių žmonių", su kuriais ji kada nors buvo susitikusi.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją