„Aš esu be galo sujaudinta tuo, kad grįžtu namo“, – ketvirtadienį savo pranešime teigė Lil’ Kim. „Dėkoju visiems savo gerbėjams už visus jų laiškus, taip pat savo šeimai ir draugams už visą paramą, kurią jie man teikė pastaruosius 10 mėnesių.“

Atlikėja, kurios tikrasis vardas yra Kimberly Jones, pradėjo atlikti savo bausmę Filadelfijos federaliniame kalėjime rugsėjo 19 d. Jos advokatas L. Londellis McMillanas atkreipė dėmesį, kad ji gali būti paleista už gerą elgesį ir anksčiau.

„Ji prisiėmė atsakomybę ir elgėsi pavyzdingai“, – ketvirtadienį teigė L. L. McMillanas.

Reperė, kuriai dar 30 dienų bus taikoma kardomoji namų arešto priemonė, buvo nuteista už melavimą didžiajai žiuri ir tolesniame teismo procese.

Byla buvo iškelta dėl susišaudymo, kilusio prie radijo stoties „WQHT-FM“, kai susikirto Lil’ Kim aplinkos asmenų keliai su konkuruojančia repo grupe „Capone-N-Noreaga“, kurios dainoje „Bang, Bang“ nuskambėjo įžeidimas pačiai Lil’ Kim. Susišaudymo metu buvo sužalotas vienas žmogus.

Lil’ Kim, 2001 metais laimėjusi „Grammy“ apdovanojimą, tvirtino susišaudymo vietoje nepastebėjusi dviejų savo artimų draugų, kurie vėliau buvo nuteisti už neteisėtą ginklo laikymą. Tačiau prisiekusieji pamatė radijo stoties apsaugos kamerų užfiksuotus vaizdus, kuriuose matyti, kaip vienas iš jų atidaro dainininkei duris. Be to, liudininkai teigė matę ją radijo stotyje su jais abiem.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją