Antradienį socialiniuose tinkluose S. Svidraitė pasidalijo įrašu, kuriame teigė, kad A. Misiūnas nužudė savo šunį, nes nusprendė užsiimti american bully veisimu ir iš to praturtėti.

„Dar viena jo kalytė Luna buvo užmigdyta viso labo pusės metų amžiaus, nes kažką „perkando“, o Hugo tapo jo auka dėl pinigų.

Hugo 2021.10.04-2024.02.10

Hugo jis užmigdė, nes tapo nebereikalingu. Dabar veis american bully šunis. Migdymo priežastis tik tokia – nebereikalingas.

Neturiu daugiau ką pakomentuoti… Informacija perduota policijai“, – rašė S. Svidraitė.

Delfi susisiekus su moterimi ji teigė, kad kartu su gyvūnų gerovės iniciatyvomis jau porą metų yra atkreipę dėmesį į A. Misiūno elgesį su šunimis.

„Prieš tai A. Misiūnas augino prancūzų buldogus, tuomet nusipirko savo pirmą pitbulį Hugo. Prancūzų buldogai dingo, nėra informacijos, neaišku, ar tie šunys buvo paženklinti. Kai vyras nusipirko Hugo, nukirpo šuniui ausis. Aš tuo pasidalinau. Gyvūnų gerovės iniciatyvos parašė pareiškimą dėl tokio šeimininko elgesio“, – pasakojo S. Svidraitė.

Galiausiai moteris teigė, kad A. Misiūnas buvo nubaustas už tai, kad nukirpo ausis Hugo.

„Po kurio laiko jis įsigijo pitbulę Luną. Ji labai greitai taip pat dingo iš jo gyvenimo. Gyvūnų registre mačiau, kad šuo – negyvas, tačiau neturėjau informacijos, kas ir kodėl. Dabar gavau žinių, kad kalytė buvo agresyvi, todėl užmigdyta. Nematau labai didelės problemos, jei realiai taip buvo, tačiau Hugo yra užmigdytas, nes A. Misiūnas yra prisipirkęs naujos veislės šunų, turi vadą ar dvi ir juos ruošiasi pardavinėti. Nori praturtėti iš šunų veisimo, nes jie kainuoja brangiai, tikisi, kad taps lūšnynų milijonieriumi“, – Delfi sakė S. Svidraitė.

Paklausta, kodėl šia istorija ji dalijasi tik dabar, ji pasakojo, kad tik antradienio ryte gavo anonimo žinutę iš A. Misiūno aplinkos apie užmigdytą šunį.

„Šią informaciją pasitikslinau gyvūnų registrų centre. Buvo parašyta, kad šuo užmigdytas vasario mėnesį, taip pat galima matyti veterinaro vardą bei pavardę“, – sakė pašnekovė.

Moteris Delfi teigė, kad šiuos duomenis gali matyti tik veterinarai ir gyvūnų ženklintojai, todėl atsiuntė įrašą, kuriame matyti, jog A. Misiūno šuo – iš tiesų užmigdytas.

„Tačiau sistemoje parašyta – nugaišinimas. Be to, dėl tokio elgesio ir slapstymosi A. Misiūnas šunį Hugo sistemoje įvardijo Princu“, – sakė S. Svidraitė.
Gyvūnų registrų centro duomenys

Dėl šios situacijos moteris teigia bendraujanti su gyvūnų gerovės iniciatyvomis, bus parašytas pareiškimas policijai.

„Kol kas jis dar nėra parašytas, nes norime pasiekti, ką galime, teisininkė parašys pareiškimą su visais įrodymais. Tuomet jį siųsime į policiją. Be to, kreipsimės ir dėl nelegalaus veisimo, nes A. Misiūnas nėra registruotas kaip veisėjas, todėl tai daro nelegaliai“, – sakė pašnekovė.

Delfi bandė susisiekti su A. Misiūnu, kai gausime jo komentarą straipsnį papildysime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)