Ne paslaptis, kad koncerto metu į sceną skrenda įvairiausi daiktai - nuo apatinio trikotažo, telefonų iki pavojų gyvybei galinčių sukelti objektų. Pastarasis skrido ir Nicki Minaj koncerto metu. Atlikėjai dainuojant ji pastebėjo, kaip į ją žiūri gerbėjas, o netrukus jis meta ir kažkokį nedidelį daiktą.

Pagavus nedidelį daiktą galima pamatyti, kaip iš atlikėjos veido dingsta šypsena ir netrukus tai pakeičia akivaizdus pyktis. Išvydusi, ką turi rankoje, Nicki Minaj daiktą nusprendė atiduoti. Tiesa, ji to švelniai nepadarė. Vietoj to nusprendė į gerbėją sviesti nemalonią dovaną.

Iškart po šio veiksmo internete pasirodė ne vienas vaizdo įrašas, kuriame buvo užfiksuota nemaloni akimirka. Įsižiūrėjus galima pamatyti, kad į atlikėją buvo mesta rožinė apyrankė. Internautai svarstė, kad tai buvo padaryta ne iš gerų ketinimų.

„Tai nepagarba. Ji turėjo sustabdyti pasirodymą ir visiems parodyti, kas tai padarė“, – rašė vienas komentatorius.

Jam pritarė dar vienas, parašęs, kad atvykus į koncertą juo reikia mėgautis.

„Žmonės nesupranta ribų..., tiesiog mėgaukitės koncertu“, – komentavo kitas.

Kiti gerbėjai atkreipė dėmesį ir į pačios reperės elgesį. Ji sulaukė kritikos, nes galėjo savo metimu ką nors sužeisti.

Dėl to po šio incidento buvo pradėtas tyrimas dėl dainininkės elgesio, tačiau Nicki Minaj galiausiai nebuvo pareikšti jokie kaltinimai, o valdžios institucijos teigė, kad nebuvo padarytas joks nusikaltimas.