Eteryje atlikėjas ne tik padovanojo muzikinį kūrinį, bet ir papasakojo šios dainos atsiradimo istoriją, prabilo apie kitus albumo hitus ir paskelbė nuostabią naujieną gerbėjams.

„Labai džiaugiuosi, kad „Apžavus“ galėjome klausytojams pateikti tarsi ant lėkštutės, kaip kalėdinę dovaną, kurios galima klausytis ne tik visą gruodį, bet, žinoma, ir ilgiau. Albumas buvo brandintas apie pusę metų. Jis yra apgalvotas ir turi išlaikytą liniją, kuri pasakoja lietuvišką, mistišką, mitologijos aspektų kupiną istoriją“, – dalijosi dainininkas.

V. Baumilos planuose – ir vinilinė „Apžavų“ plokštelė, kurią tikimasi išleisti vasario mėnesį.

Apibendrindamas šiuos metus atlikėjas neslėpė, kad 2022-ieji jį išvargino, kadangi jis mėgsta scenoje atiduoti visą save.

„Matyt, nebuvau tiek fiziškai pavargęs, kaip pavargau per 2022-uosius. Buvo labai daug darbo, mėgstu išsitaškyti, esu truputį išprotėjęs, bent jau ant scenos tai tikrai, nes mėgstu atiduoti visą save. Pajutau lūžį rugsėjo mėnesį, kai baigėsi koncertų gausa, o tu vis dar esi tame „varymo“ būvyje, bet mintys sako, kad turi sustoti. Kai imi traukti tą rankinį, pasirodo, ne tik mintys, bet ir kūnas sako, kad reikia pristabdyti, ima kibti mini ligos, buvo bėdų su balsu, <...> o galiausiai man otorinolaringologė pasakė, kad reikėtų pirmiausia pailsinti savo mintis, todėl išvykau į Vietnamą ir prasipūčiau smegenis“, – šyptelėjo jis.

Daugiau apie tai ir dar daugiau – laidos įraše, esančiame šio straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją