Šiuo metu instagrame D. Kazėnaitė turi 154 tūkst. sekėjų, vis dėlto laidoje buvo pastebėta, kad ne visi žmonės žino, kokia yra jos pagrindinė veikla.

„Aš galvoju, kodėl tave turi žinoti ir kodėl žmonėms atrodo, kad man skauda, jog manęs kažkas nežino. Jei yra kažkokia sritis, žmogus joje yra profesionalas, pavyzdžiui, lipdo skulptūras, bet aš jo nežinau, tai ar jam skauda, kad aš jo nežinau“, – svarstė D. Kazėnaitė.

Žinoma moteris pastebėjo, kad nuomonės formuotojos uždarbis suteikė jai galimybę įsigyti ir savo nuosavą būstą. Tiesa, D. Kazėnaitė pabrėžė, kad įsirengti vienai savo butą buvo sudėtinga, todėl nusprendė pasisamdyti jai padėjusią komandą.

„Turėjau taktiką. Geriau daugiau dirbsiu, o kažkam sumokėsiu, kad viską organizuotų. Viskas pavyko labai gerai, be kliurkų, tokių, kai neatsidaro spintelės, byra lubos. Galvojau, aš moku, o jūs dirbkit“, – juokėsi D. Kazėnaitė.

Laidoje vienas iš žiūrovų D. Kazėnaitės klausė, ar nuosavam butui moteris užsidirbo garsaus verslininko dėka. Šį klausimą išgirdusi nuomonės formuotoja teigė nenutuokianti, apie kokį verslininką kalbama.

„Labiausiai tai trukdė, kad vedęs, nes per daug užimtas, tik nutrenkė tą butą man. Kiek čia yra pas mus tokių, kurie taip lengvai butus perka? Bandžiau išsiaiškinti, kas tas Mindaugas, sakau, tai kas jis toks, kokia jo pavardė?

Žmonėms ramiau gyventi, kai galvoja, kad niekas neuždirba, o moteris tuo labiau. Žinotų, tik dar labiau nervas imtų. Iš tikrųjų pavyksta užsidirbti po truputį, jei daug dirbi“, – ironiškai į klausimą atsakė D. Kazėnaitė.
Deimantė Kazėnaitė

Pašnekovė teigė, kad pati į reklamų užsakovus kreipiasi labai retai, nes pasiūlymų iš įmonių netrūksta. Anot moters, ji galėtų dirbti ir 15 valandų per dieną. Tokiu tempu D. Kazėnaitė pasakojo besisukusi tuomet, kai nusipirko nuosavą butą.

„Buvo jau tokios trys ribos. Atskrisdavau pas Nico ir jis sakydavo: „Gal jau nebeskrisk į Lietuvą“. Buvau ties perdegimo riba, bet gerai, sako, kol jaunas, reikia išsibandyti ją, kad žinotumei, kur niekada nebegrįžti.

Dabar jaučiu, kad turiu daugiau laisvės, galiu, pavyzdžiui, investuoti pinigus į kažkokį verslą, kurį noriu daryti, drabužius, kuriuos noriu kurti. Yra daug visokių planų, kartais net galvoju, kur pasisukti. Instagramas man labai patinka, tai yra iš mano aistros gimęs visas projektas. Niekada anksčiau mes nebūtume nuspėję, kad apskritai dirbsime tokį darbą“, – teigė pašnekovė.

Ji prisiminė ir tai, jog iš pradžių dirbo vizažiste, kūrė įvairius vaizdo įrašus, kuriuose demonstravo, kaip taisyklingai pasidažyti. Tačiau po pandemijos šią veiklą D. Kazėnaitė pliko nuošalyje, dabar visą savo dėmesį skiria instagramui, reklamų kūrimui.

„Vakar atsidariau kosmetikos dėžes, supratau, kad kosmetikos turiu dešimčiai metų į priekį. Reikia greičiau dalinti likučius, tačiau kiekvieną kartą pusę išdalinus, jos vis tiek lieka labai daug. Aš tiek daug kosmetikos pirkdavau“, – juokėsi D. Kazėnaitė.

Paklausta, ar nepasiilgsta šio darbo, nuomonės formuotoja teigė šia veikla užsiėmusi visą savo jaunystę, teko aukoti ir savaitgalius, todėl dabar nori daugiau laiko skirti sau.

„Aš dabar noriu atostogų, mėgautis, keliauti. Su Nico taip gyventi ir nepavyktų. Įsivaizduokite, žmogus dirba darbo dienomis, o aš savaitgaliais. Nebūtų jokio susitikimo“, – teigė D. Kazėnaitė.
Deimantė Kazėnaitė

Nuomonės formuotojos buvo teirautasi, koks yra jos išsilavinimas. D. Kazėnaitė pasakojo, jog yra baigusi politikos mokslus, tačiau dirbti šioje srityje nenorėjo. Vis dėlto teigė, kad studijos suteikė daug svarbių žinių, išmokė ištvermės.

„Kai studijuoji, tave moko mokytis, eiti iki galo, juk tau reikia pabaigti dalykus, atsiskaityti, o tai ugdo charakterį. Žinoma, būtų idealu žinoti, ką tu nori daryti ateityje, mokytis tikslingai, tuomet mažiau laiko sugaištumei, bet visada geriau eiti, daryti, tada pakeisti, jei kažkas netinka. Studijuodama aš jau prižadėjau sau, kad baigsiu mokslus, bet keisiu profesiją.

Atlikau praktiką Seime ir Vilniaus savivaldybėje. Supratau, kad tai yra ne man. Galvojau, kokia ten sena karta, su visa pagarba, buvo vyrų, kurie manęs niekaip neįkvėpė. Ankstesnė karta turi kitokį požiūrį į žmogų, valstybę. Aš galvoju, gal kada nors, bet šiuo metu tikrai nenorėčiau ten dirbti. Į mane žiūrėjo, kaip į mergaitę, dešimt metų turėčiau klausyti, kad esi mergaitė, įrodinėti kažką. Mintyse galvojau: „Jau aš tai nieko nenoriu įrodinėti, nes viskas su manimi gerai, aš jaučiuosi komfortabiliai“, – teigė D. Kazėnaitė.

Neslepia, kad darė plastines operacijas

Laidoje buvo aptarta ir plastinių operacijų tema. Žinomos moters buvo klausiama, kodėl ji slepia, jog koregavo lūpas, tačiau D. Kazėnaitė neigė tai dariusi.

„Nieko nesidariau savo lūpoms. Tai – tėčio dovana. Šiais laikais slėpti, kad dareisi lūpas... Man tai yra toks mizeris, tai juokinga, čia kas būtų, pasaulinė naujiena? Aš koregavau krūtinę, nosį. Į gatvę turėjau išeiti su gipsu, todėl, kad nebūtų slaptų nuotraukų, ištransliavau tai viešai, socialiniuose tinkluose. Tuomet nėra, ką rodyti pirštais, kai pati pasirodai.

Pamenu, netyčia esu nusifilmavusi savo krūtinę ir nusiuntusi ją vienai merginai. Ji man sakė: „Jūs čia gal savo antrai pusei siuntėte?“, o žinote, ką aš dariau? Filmavau šampūnų reklamą. Negražiai atrodė apšvietimas, galvojau, uždėsiu filtrą iš instagramo ir nusifilmuosiu. Nusifilmavau be perėjimų, nenukirpau tos dalies, kurioje atsisukau nuoga. Vietoje „išsaugoti“ paspaudžiau „išsiųsti“. Kilo panika, galvojau, kad paviešinau. Visa šlapia bandžiau grįžti atgal. Paskui pastebėjau, kad nieko nėra įkelta, pagalvojau, gal paspaudžiau „išeiti“, pasirodo, paspaudžiau „išsiųsti“. Su ta mergina pasijuokėme, pasakiau, kad filmavau šampūno reklamą, atsiprašiau. Kam nepasitaiko“, – juokdamasi prisiminė D. Kazėnaitė.
Deimantė Kazėnaitė

Paklausta, kodėl ilgai slėpė, jog didinosi krūtinę, žinoma nuomonės formuotoja teigė, jog operaciją pasidarė prieš kelerius metus. Anksčiau, anot jos, tai buvo jautri tema, apie kurią prakalbus, kildavo skandalas.

„Dabar tai jau prilygsta pietų pavalgymui. Pasidariau krūtinę, nei čia ką nors labai jautrina. Bet tuo metu, kai dariausi, kai moterys tuo dalinosi, kildavo miniskandaliukas. Galvojau, kadangi nesu dar daug pasiekusi, būtų labai pigus būdas pristatyti save pasakant, kad pasidariau papus. Man nei jautru, nei gėda papasakoti apie tai, nejaučiu diskomforto, todėl, kai parodžiau save iš kitos pusės, savo darbus, kai buvo daugiau konteksto, lengviau pasakiau, jog esu pasididinusi krūtinę“, – pasakojo moteris.

Nesigaili, kad išsiskyrė su G. Žilinsku

„Nepatogiuose klausimuose“ buvo domėtasi ir apie D. Kazėnaitės buvusius santykius su fotografu G. Žilinsku. Moters klausta, ar ji gailisi ko nors gyvenime, tačiau nuomonės formuotoja pasakojo, jog to daryti neverta. Pasibaigus judviejų draugystei, D. Kazėnaitė suprato, jog galėjo ją nutraukti daug anksčiau.

„Nereikėjo tiek laukti. Iš kitos pusės, išeini, kai jau visomis išgalėmis esi tam sprendimui subrendęs. Pas mus yra toks mentalitetas, kad santykiai yra darbas. Tau tai kala į galvą, tuomet galvoji, kiek to darbo turėtų būti. Pradžioje kažko blogo ieškai savyje, pakeiti savyje, matai, kad vis tiek esmė nesikeičia. Kažkada juk turi jausti malonumą.

Kai pradėjau mąstyti apie naujus santykius, galvojau, jei nuo jų pradžios bus tik darbas, I‘m out of the game. Kada nors juk turi būti smagu ir gera, o ne tik vien šlifavimasis, problemų sprendimas ir statybos. Manau, kad dirbti su santykiais reikia tik tada, kai yra jų pagrindas, sutampa vertybės. Jei išsiskiria esmė, ar tuomet verta tampyti vienas kitą?“ – svarstė moteris.

Ji teigė vienu momentu supratusi, jog stebėdama kitas laimingas poras, kuriose žmonės vienas kitu rūpinasi, galvojo, ar kada nors gyvenime jaus tokį patį lengvumą.

„Žiūrėdavau ne piktai ar su pavydu, nuoširdžiai galvojau, kad norėčiau, jog ir man būtų taip gera“, – pasakojo D. Kazėnaitė.
Deimantė Kazėnaitė, Gediminas Žilinskas

Paklausta, kas poros santykiuose buvo negerai, nuomonės formuotoja atvirai teigė, jog nereikėtų dėl problemų kaltinti tik vieno žmogaus. Anot jos, moteris savo antrajai pusei leido peržengti ribas, todėl nebeturėjo galimybės tobulėti.

„Kai tu tai darai, turi mažesnį energetinį resursą kažką kurti, niekaip neaugi. Kai pradėjau atsiskirti nuo santykių, energija dauginosi maksimaliu greičiu, supratau, kad mums ne pakeliui“, – teigė D. Kazėnaitė.

Ji taip pat pridūrė, jog ilgai teisino savo antrą pusę dėl jo priimtų sprendimų, ko, anot D. Kazėnaitės, daryti neturėjo.

„Daug metų teisinau kitą žmogų, kodėl mes esame nesusituokę. Tačiau vieną dieną nustojau, apėmė toks lengvumas. Normalu, septynis su puse metų, kai esi kartu, visi klausia, kada vaikai, kada vestuvės, kada namai, čia nesibaigianti tema. Bet kai tu kito žodžiais kalbi, aiškini jo teoriją, tai yra tokia nesąmonė. Sakydavau, nebus, nežinau, klauskite jo, kodėl nėra, kodėl aš turiu atsakyti.

Daug niuansų buvo. Mes nieko nesukūrėme, o tai jau daug ką pasako. Nesukūrėme šeimos, nesusituokėme, nesusilaukėme vaikų, nekūrėme namų, juk per tiek metų galima labai daug ką nuveikti. Galų gale paleidau, kad tai yra ne apie mane, nes per pastaruosius tris metus aš padariau viską. Tai buvo kito žmogaus sprendimai, demonai, aš juos palikau. Kai išėjau, pasakiau: „Dabar ne apie tave“, – sakė D. Kazėnaitė.

Tiesa, moteris pasakojo, kad džiaugiasi, jog jos buvusi antroji pusė dabar augina vaiką, ji teigė vyro nesisavinanti, todėl tikisi, kad ir ateityje jo lauks tik laimė ir sėkmė.

„Kai išėjau, paleidžiu tą žmogų, jis man nepriklauso. Tu jau paleidi tą mintį, supranti, kad jūs jau niekaip, nebuvo šansų sugrįžti atgal. Turbūt toks etapas. Pabaiga. Aš santykiuose nesimėtau, man nebūna taip, kad trankau durimis, sakau skiriamės, o paskui kitą dieną taikomės, gera nuotaika. Kai pabaiga, tai pabaiga, bet dažniausiai vyrai nesupranta. Jie iki paskutinės minutės galvoja, kad taip nebus“, – pasakojo D. Kazėnaitė.

Norėjo ne tokio gyvenimo ir ne tokių santykių

Moteris pasakojo mylėjusi G. Žilinską, anot jos, jiedu kartu praleido septynerius metus, todėl natūralu, kad vienas kitam jautė jausmus. Tačiau viskas sugriuvo tada, kai moteris suprato, kad gyvena vadovaudamasi ne savo vertybėmis.

„Supratau, kad tai ne mano vertybės, ne mano pasirinkimai, ne mano vizija, aš norėjau, kad būtų kitaip, aš norėjau ne tokio vyro, ne tokių santykių, ne tokio gyvenimo ir visko ne taip. Ir viskas. Pasakiau, kad aš išeinu gyventi geriau, jog man bus viskas gerai. Ne su pykčiu, sakiau, kad noriu, jog ir jam viskas būtų gerai.

Man atrodo, kad tas sprendimas priimtas ne per metus, o labai ilgą laiką. Mes buvome ta pora, kuri dirba 24/7, gyvenome kartu, viskas kartu. Atsiskirti buvo beprotiškai sunku. Aš uždariau duris, susirinkau savo drabužius, išsikrausčiau iš studijos, nutraukiau darbus visus, kurie tuo metu sudarė apie 70 proc., pasiėmiau savo santaupas, rūbus, užbaigiau kelis privalomus darbus ir viskas. Įsivaizduokite, kiek man reikėjo pakeisti. Iš tokio adrenalino variau, kad sunku įsivaizduoti“, – pasakojo D. Kazėnaitė.

Anot jos, naujo gyvenimo pradžia buvo labai sunki, reikėjo išmokti iš naujo viską daryti vienai.

„Net maisto nemokėjau pirkti, galvojau, ko čia vienam žmogui reikia, dviejų bananų? Atsiskyriau telefoną, darbus, viskas buvo nauja, bet niekada nesigailėjau tokio sprendimo, tik išsiverkiau.

Taip, buvo labai baisu, nes skyrybos buvo kitokios nei daugumos moterų. Dalis jų išeitų atsargiai, po truputį, išsinuomotų nedidelį butelį, apsikeistų darbus, o aš viską trenkiau, turėjau 15 tūkst. santaupų, išsinuomavau butą už tą sumą metams. Tada visi kalbėjo, kad verslininkas Mindaugas išnuomavo man butą. Aš jaučiau, kad viskas man bus gerai, turėjau tiek energijos, nežinau, iš kur ji sukilo“, – prisiminė D. Kazėnaitė.

Apie pavydą ir išdavystę nebuvo jokios kalbos

Ji pasakojo, kad paskutinius metus, kai jiedu su G. Žilinsku buvo kartu, poroje nekilo jokių pykčių, tačiau niekas nejudėjo ir į priekį.

„Prieš išsiskiriant mes buvome išvykę į kelionę, Izraelį. Aš sėdėjau ir suprantu, kad tai yra tuščias burbulas. Mes gražiai bendraujame, pažįstame vienas kitą, jis sako: „Mes tiek sukūrėme“, o aš sakau: „Čia nieko nėra, čia tuščias burbulas“, aš tai jaučiau. Jis man padėkojo po metų, kai išsiskyrėme, pasakė, kad buvau teisi, viskas yra gerai, sakė: „Ačiū Dievui, kad buvai tokia drąsi viską pabaigti“.

Dabar matau, kad buvo dar daugiau blogų dalykų. Daug ko išmokau, matau, kad buvo neteisingos mano ribos, vertybės, ką leidau daryti, kokie buvo mano pačios sprendimai. Negali sakyti, kad kitas žmogus blogas, jei aš leidau save mažiau vertinti, kitas žmogus ir naudojasi ta proga. Ne jis blogas, pats kaltas esi. Savo pamoką išmokau. Buvo daug gražių dalykų, daug gražių kelionių, gražių akimirkų, buvo ir blogų akimirkų, bet išėjau labai sustiprėjusi“, – pasakojo D. Kazėnaitė.

Paklausta, ar judviejų santykiuose buvo neištikimybė iš G. Žilinsko pusės, D. Kazėnaitė pažymėjo, jog apie tai poroje nebuvo jokios kalbos. Nuomonės formuotoja teigė pasitikėjusi savo antrąja puse nepaisant to, jog jo darbas buvo fotografuoti moteris.

„Žmonių pletkai būna į vieną pusę, o gyvenimas vyksta visai į kitą. Po skyrybų klausiau, žmonės šnekėjo, o aš buvau visai kitoje pusėje. Viskas daug paprasčiau, nei žmonės galvojo. Jie mąstė: „Tu draugauji su G. Žilinsku, jis fotografuoja nuogas moteris, turbūt pagrindinė problema pas jus santykiuose yra pavydas, tai, kad jis cheatina su tomis moterimis, kurias jis fotkina studijoje“. Gyvenime niekada nebuvo šitos problemos. Nebuvo jokių moterų. Nežinau, tai ir širdies neskauda“, – teigė D. Kazėnaitė.

Dar niekur nepasakota pažinties su sužadėtiniu istorija

Su dabartiniu mylimuoju, prancūzu Nicolu, D. Kazėnaitė susipažino socialiniuose tinkluose. Moteris pasakojo, kad vyras parašė jei žinutę su vienu žodžiu.

„Sakė užpatentuos jį, duos patarimą vyrams, kaip nusikabinti nerealią moterį. Žodis buvo – Perfection. Tris mėnesius žiūrėjo į mano nuotraukas instagrame ir kaupėsi parašyti. Atrašiau: „Thank you“, be smailo. Žinau, kad esu labai bendraujanti, jei pradedu kalbinti, nepajaučiu, kiek žmogus pats bus originalus. Norėjau pasisaugoti, juk jis – ne lietuvis, tai kam parintis. Vėliau jis pasakojo, kad negalėjo patikėti, jog atrašiau, tikrino, ar žinutė siųsta tikrai iš mano anketos.

Jis sakė: „Tu man tokia graži pasirodei ir atrašei, o aš net Lietuvos nežinojau“. Minėjo, kad sekė vieną merginą instagrame ir atsitiktinai parodė mano profilį. Pradėjome susirašinėti, jis man tokių įdomių klausimų uždavė. Kaip dabar atsimenu, gulėjau Palangoje, moterų pliaže nuoga su drauge, nebuvo, ką veikti, pamačiau, kad bičas kažkada prieš savaitę rašė. Sakau, pažiūrėsiu, kaip jauni bernai mąsto. Prieš tai juk draugavau su 16 metų vyresniu vyru, o Nicolas mano metų atrodė. Dabar jam 28, o man 32. Kai susirašėme, jis pamelavo savo amžių, negalėjo patikėti, kad aš vyresnė, nes atrodau gerokai jaunesnė už jį“, – pasakojo D. Kazėnaitė.

Mėnesį laiko jiedu susirašinėjo žinutėmis, susiskambindavo telefonu. Nicolas D. Kazėnaitę sužavėjo savo bendravimo maniera, įdomiais klausimais. Per mėnesį laiko moteris pasakojo sužinojusi apie jį tiek daug dalykų, kurių poros kartais neišsiaiškina per metus laiko.

„Jis manęs klausė, kodėl aš jam atrašiau, svarstė, kad man daug vyrų rašo, bet aš jam sakiau: „Niekam neatrašau, Nico, trinu žinutes, kaip popkornus, net neskaitau, ką parašė. Tai yra atsitiktinumas“, taigi, nežinau, koks buvo kriterijus, galiausiai, buvo seksualus ir gražus, turėjo šunį.

Aš manau, kad viskas buvo lemta, visos žvaigždės sukrito, kad tik mes būtumėme kartu. Jis pasakojo, kad labai stengėsi atrašyti į žinutes, net jei būdavo klube, susikaupęs rašydavo, kad nesufeilinti“, – juokėsi D. Kazėnaitė.

Po mėnesio laiko jiedu nusprendė susitikti. Žinoma moteris pasakojo, kad tuo metu buvo suplanavusi kelionę pas draugus į Šveicariją, bičiulė tuomet pasiūlė kelioms dienoms aplankyti dar kurią nors šalį.

„Draugė sako: „Gal varome į Pietų Prancūziją, tu ten susirašinėji su tuo draugu, susitiksi vakarienės, pažiūrėsi, ar jis tikras“, aš sutikau. Jis būtų atskridęs ir pats į Lietuvą, bet aš pagalvojau, jei jis lopas, atvažiuos į Lietuvą, o man reikės būt su juo, geriau pati susitiksiu, o paskui, jei kas, nusimuilinsiu. Buvo planas, ką darysiu, jei reikės tepti slides“, – juokėsi D. Kazėnaitė.
Deimantė Kazėnaitė

Ji nusipirko lėktuvo bilietus, tačiau bičiulė po kurio laiko pasakė, kad kartu skristi negalės. Žinoma moteris pasakojo vis tiek norėjusi susitikti su Nicolu, todėl nusprendė keliauti pas jį viena.

„Pagalvojau, gerai, nuskrisiu vis tiek porai dienų, gal pabūsiu ir ilgiau. Jis labai protingas, supažindino mane su visais savo draugais, pusseserėmis. Tuo metu jie tris mėnesius leido tokiame šeimos name. Kažkas dirbo iš namų, kažkas būdavo pas juos atskrenda, kažkas išvažiuoja.

Sakė, kai mane pamatė, atrodžiau šimtą karų geriau nei nuotraukose. Jo draugai iki kol atvažiavau nepatikėjo, kad aš esu tikras žmogus. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Jis pasiėmė mane iš oro uosto, mačiau, kad jaudinasi. Pasakė draugams, ko negalima prie manęs kalbėti. Po tuos namus jie lakstydavo nuogi, kai aš atvažiavau, turėjo tai pamiršti, Nico sakė, kad atvažiuoja Deimantė, nešnekate nesąmonių apie mergas“, – prisiminė D. Kazėnaitė.

Po to, kai susitiko oro uoste, kartu su Nicolu jiedu nuvažiavo papietauti, D. Kazėnaitė sakė tuo metu jam atliko ir psichologinį testą.

„Pamenu, jis nelabai valgė, mačiau, kad žmogui stresas. Tada nuvažiavome į gražią vietą, tokią, nuo kurios atsiveria skardis, tuomet vykome į namą, susipažinome su jo draugais, su kompanija vakarieniavome, o kitą dieną su jachta plaukiojome.

Pasibučiavome tą pačią dieną. Kai tu jau virš mėnesio bendrauji su žmogumi, jautiesi tarsi būtumei bendravęs jau mėnesį laiko. Jei su kažkuo susipažinčiau restorane, o kitą kartą susitikčiau pasimatyme, man būtų keista, jei bandytų pabučiuoti“, – teigė pašnekovė.

Pirma pažinties savaitė D. Kazėnaitei Prancūzijoje prilygo medaus mėnesiui, tuo metu jiedu spėjo kelias dienas paviešėti ir Italijoje.

„Skrisdama į Prancūziją galvojau, o kas, jei nebus traukos. Jau norėjau pasitikrinti, ar žmogus seksualiai traukia, ar viskas patinka: kvapas, kūnas. Viskas sutapo.

Tai buvo tokia savaitė, kurią galima parodyti kine. Viskas, kas geriausia. Jis taip viską suplanavo, kad tik įtrauktų, stengėsi. Kai jau turėjau išskristi, jis sakė: „Gal dar važiuojam iki Paryžiaus kartu, sako gal dar gali likti čia“. Kai jau atėjo laikas atsisveikinti, paprašė, kad prižadėčiau, jog sugrįšiu, bijojo, kad tai buvo romanas ir viskas pasibaigs. Atsisveikinome gražiai. Paskui jis atskrido pas mane į Lietuvą“, – pasakojo D. Kazėnaitė.

Pasipiršo kalnuose

Laidoje žinoma moteris papasakojo ir tai, kaip įvyko judviejų sužadėtuvės. D. Kazėnaitė prisiminė, jog nujautė apie lemiamą įvykį, tačiau iš pradžių svarstė, kad Nicolas jai pasipirš per gimtadienį.

„Buvau pavargusi nuo tos šventės, galvojau, kad tik jis nesugalvotų man pasipiršti, bet nieko jam nepasakiau. Vėliau pamačiau, kad per daug atsipūtęs, todėl tikrai nieko nebus.

Kai išvažiavome į kalnus apie tai nesvarsčiau. Jis man ryte dar pasakė: „Ką čia, Deimante, tas žiedas, gyvenime jis nieko nekeičia“, abu juokėmės, galvojau, kad tokį rytą, kada žvengiame iš tokių dalykų, tikrai nesipirš“, – pasakojo nuomonės formuotoja.

Tačiau viskas nutiko priešingai. Pora išsiruošė pasivažinėti su šunimis, paprašė šalia buvusio žmogaus, kad su jais padarytų gražią nuotrauką.

„Nico buvo viską suplanavęs, davė tam žmogui telefoną, o jis buvo pasamdytas nufilmuoti tas akimirkas. Nico sako: „Ateik čia, šalia kalnų nusifotkinkime“, aš sakau: „Tai ką čia su kalnais, yra gražesnių vietų, eikime su šunimis nusifotkinti“, pradėjau juos gaudyti, atsisukau, o jis atsiklaupęs ant kelių. Kiekvieną kartą, kaip išskrendu, jis man tokią gražią žinutę parašo, galvojau, gal ir tuomet kokią kalbą sakys, bet vieninteliai žodžiai buvo ar tekėsi už manęs“, – šypsojosi D. Kazėnaitė.
Deimantė Kazėnaitė

Paklausta, kaip dabar atrodo jų kasdienybė, žinoma moteris neslėpė, kad anksčiau pusę laiko praleisdavo Lietuvoje, o kitą dalį – Prancūzijoje, tačiau dabar viskas pasikeitė.

„30 proc. Lietuvoje, o ten daugiau, kol kas planuoju gyventi Prancūzijoje“, – teigė pašnekovė.

Laidoje ji papasakojo ir tai, ką mano apie šeimą bei vaikus. Moteris teigė, kad iš pradžių norėtų susilaukti vienos atžalos.

„O paskui bus matyti. Esu atvira tuo klausimu, bet, visų pirma, niekada nebandžiau susilaukti vaikų. Kol nebandai, nežinai, kaip bus. Svarbiausia, kad būtų. Bent vienas. Jei sunku su pirmu vaiku, pavyzdžiui, nemiegi tris metus, vaikštai kaip zombis, nežinau, kaip būtų dėl antro. Jei santykiai klostosi gražiai, paprasta viskas, neišsitaškome, tada kodėl gi neturėti jų daugiau“, – pasakojo nuomonės formuotoja ir pridūrė, kad kol kas su mylimuoju vestuvių dar neplanuoja, nes visai neseniai Prancūzijoje nusipirko nuosavą butą.

Visą pokalbį su Deimante Kazėnaite galite pamatyti vaizdo įraše, kurį rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)