Pačioje pokalbio pradžioje Laurynas tikino, kad dabar jaučiasi neblogai ir gana tvirtai, tačiau didžiausias rūpestis šįkart kyla dėl vaiko, jį pamato tik retkarčiais.

„Kaip sako vaiko teisių atstovai, aš turiu lygiai tokias pačias teises ir pareigas, kaip ir kita pusė. Bet ši instancija nesprendžia, jie tik rekomenduoja. <...>. Svarbu, kad vaikui nepakenktų, man tai jau nebeprikenksi, – kalbėjo Laurynas. Jam šis skandalas jų poroje nėra pirmasis. – Prieš 3 metus, kai įvyko Viktorijos didysis skyrybų skandalas, visi matė, kad sėdėjau ir tylėjau, o kai reikėjo – šovinius padavinėjau. Kaip tu gali nesijausti kaltas tokioje situacijoje? Ji sakė, kad tai buvo jos iniciatyva, bet dalykai tarp dviejų žmonių neįvyksta vienam norint.“

Šiuo metu Laurynui iškelta baudžiamoji byla, o žmonos pateikti kaltinimai – sunkūs ir sudėtingi. Pasak L. Suodaičio, dabar svarbiausia – laikytis tvirtai ir į situaciją žiūrėti blaiviai.

„Per tą savaitę aš ėjau ir žmonėms pasakojau įvykius, tai džiaugiuosi, kad nuomonę jie turėjo susidarę kitokią, nei buvo planuota, kad susidarys. Džiaugiuosi, kad nuteisimas prieš teismą neįvyko. Vyksta tyrimas, yra pasistumdymų iš visų pusių. Jaučiu daug palaikymo, net ir iš nepažįstamų žmonių. Man tai labai svarbu emociškai, – pasakojo „Nepatogių klausimų“ svečias. – Tą patį vakarą, kai mane nuvežė į areštinę, buvo visa ta procedūra – išrengimas iki apatinių, nuotraukos prie sienos – kaip filme. Ir ką supratau – tai, kad reikia vertinti, ką turėjau, pavyzdžiui, tuos draugus, kuriuos turėjau iki santykių ir su kuriais dėl tų pačių santykių laikiau atstumą. Turėjom susikūrę savo draugų burbuliuką, o mano ryšys su senaisiais draugais buvo atitolęs. Bet taip mobilizavosi visa senoji mano chebra tą vakarą – pajaučiau, kad turiu uždirbęs žmogiškojo kapitalo.“

Laurynas Suodaitis išleidžiamas iš areštinės

Prieš trejus metus Viktorija skandalingai ir viešai išsiskyrė su tuometiniu mylimuoju, verslininku, dukrelės Nicolės tėvu Danieliumi Bunku. Po kiek laiko paaiškėjo ir skyrybų priežastis – moteris įsimylėjo kone geriausią buvusio vyro bičiulį Lauryną Suodaitį.

„Esu toks žmogus, kuris visada pastato save į kito vietą. Ar jo atžvilgiu jaučiausi gerai? Ne, tikrai taip nebuvo. Bet tuo metu, kai susiklostė ta visa istorija ir Viktorija jam pasakė, kad yra tokie reikalai su manimi, pasvėriau, ant kokios žemės stoviu ir ką darau. Prisiėmiau už tai atsakomybę. Nuo to mūsų santykiai ir prasidėjo. Meilę, kuri bent iš mano pusės tikrai buvo, įdiegėm pamažu – kalbėdavomės, kaip statysime tuos santykius. Lūkesčius reikėjo susidėlioti ir man – jei manęs reikia pusei metų, kad nusiplautum dėmę prieš visuomenę ir paskui nustumtum vėl, tada gal skirstomės iš karto. Viktorija apie šitą situaciją daug kalbėjo šitoje pačioje laidoje. <...>. Kai vyksta dalykai, aš visada pažiūriu atgal. Jeigu dabar išimtume iš jos interviu vieno žmogaus vardą ir įdėtume mano, tai būtų kone ta pati situacija, – šypsojosi Laurynas. – Pirmas žingsnį, kalbant apie santykius, žengiau ne aš. Žinoma, buvo abipusė trauka, o paskui reikėjo išsivynioti iš situacijos.“

L. Suodaitis prisipažino, kad po skandalingų Viktorijos skyrybų, įvykusių prieš trejus metus, su D. Bunkumi jis taip ir nekalbėjo.

Laidą „Nepatogūs klausimai“ su Viktorija Siegel galite matyti čia:


Pasak Lauryno, iš pradžių jo ir Viktorijos santykiai buvo puikūs, tačiau vėliau viską gana greitai pakeitė viena svarbi detalė.

„Mūsų santykiai faini buvo iki tol, kol į tai neįsivėlė dideli pinigai. Iš pradžių mėgavomės žemiškais dalykais. O kai kapitalas šeimoje pradėjo augti, prasidėjo visi bajeriai. Materialiniai dalykai šeimoje visada buvo svarbi tema. Statuso reikalas – automobilis, statuso reikalas – deimantai, nes juos visos turi. Viskas gerai, jei žmogui reikia. Mes dirbom kartu, ji stengėsi ir ant lovos negulėjo. Bet aš jai sakiau – „Vika, jei iki 30 metų viską turėsi, ko tu paskui norėsi? Ko dar norėt – lėktuvo? Na, gerai, lėktuvas. Bet tu išprotėsi, nes nebeturėsi ko siekti“, – atviravo pašnekovas. – Aš į materialius dalykus žiūriu kaip į gyvenimo kokybę, ji į tai labiau žiūri kaip į statusą, ką jos socialinis burbulas turi ir ko neturi. Tai tas požiūris man nelabai.“

Laurynas laidoje užsiminė ir apie tai, kad Viktorija juo nepasitikėjo – dėmesį kreipė į tai, ką sakydavo jos bičiulės ar mama.

„Mes 24 valandas per parą leidome kartu. Darbas kartu, šeima kartu, bendri namai, kelionės kartu. Tu turi tuo žmogumi visiškai pasitikėti. Gal čia ir brandos dalykas – ji dar jaunas žmogus. Bet ta visa aplinka, kurios nuomonės paisoma, buvo dar prieš mūsų santykius. Tai jos draugės, mama. Manau, mama daro didžiausią įtaką. Gal pamenate, viename savo vaizdo įraše instagrame Viktorija pasakojo, kad buvo Italijoje, paliko namie mamą, jos vyrą ir dvi aukles. Įsivaizduoji, 180 kv. m namas – du suaugę žmonės, du vaikai, motina su sugyventiniu, dvi auklės ir dar Vikos asistentė. Kaip tu pagyventum tokioj vietoj? Ir kai tai pateikiama kaip kažkoks privalumas... Ir kiekvienas su savo nuomone. Mes esam du žmonės ir turim du vaikus. Mes nuspręsim, kaip mums gyventi, atstokit. Atrodo, viskas jau gerai, bet skambutis draugei ar mamai – ir viskas sprogsta. Ten kiekvienas su savo interesais, – atviravo žinomas vyras. – Reikia suprasti vieną dalyką – aš gyvenau su žmogumi, kuris yra visiems įdomus, nes iš jo galima gauti naudos. Sekėjais, pinigais, užtarimais, reklamomis. Esu matęs tiek feiko iš aplinkos, santykių iš išskaičiavimo. Tiesiog priimi žaidimo taisykles, nes verslas, kurį mes turėjome, irgi buvo „pastatytas“ ant to. Visi šypsosi ir apsimeta, kad viskas faina. O aš einu ir deruosi dėl įvairių sąlygų, kur jau nebelabai faina.“

Verslininkas įvardijo ne tik tai, ko nebekartotų kalbant apie jųdviejų su V. Siegel santykius, bet ir pasakė, kas per šiuos metus jam teikė didžiausią džiaugsmą.

„Ji tveria tvorą, kad tiesa būtų patogi jai, o kas už tvoros – nesvarbu. Keista, nes aš visą laiką skatindavau pažiūrėti plačiau. Kreivas realybės suvokimas labai daug kainuoja, – įsitikinęs Laurynas. – Tai, kas buvo santykių pradžioje, tikrai kartočiau. Kiekviena kelionė mums teikė didelį džiaugsmą – iki jos sunkiai dirbi, uždirbi, išvarai. Paskui nėštumas – metus trynėm klinikos slenksčius, galvojom, kodėl neišeina. Ir štai po Meksikos kelionės mes parsivežam sūnų. Tie momentai yra jėga. Čia yra tikras gyvenimo džiaugsmas. <...>. Bet pakankamai užsileidau ant galvos. Ji sakė: „Man reikia, kad vyras mane aukštintų.“ Gerai, prašau. Bet tas išvadas aš paskui pasidariau. Truputį klydau su šitais reikalais, nes nesugebėjau to suvaldyti. Tai va, šito aš nekartočiau. Ir buvimas 24/7 kartu yra santykių peilis.“

Viktorija Siegel-Suodaitė ir Laurynas Suodaitis

Pasak Lauryno, Viktorija – karštas žmogus, tad mažų konfliktų jiedu neišvengdavo ir anksčiau. Kaip tikino vyras, barnis vykdavo iki tol, kol jis nusileisdavo.

„Į santykių pabaigą ji man kartą parašė – noriu, kad arba dirbtum, arba su vaikais sėdėtum“, – kalbėjo jis.

Žiūrovui pasiteiravus, kodėl tiek laiko jiedu su Viktorija vaidino idealią šeimą, laidos pašnekovas patikino, kad vaidybos ir spektaklio, kaip jis ne kartą pasakė socialiniuose tinkluose, kurį laiką išties nebuvo. Tačiau, kaip tikino Laurynas, visada reikia labai blaiviai pasverti, ką matai instagrame ir kaip yra iš tiesų.

„Instagramas yra monetizuojamas dalykas. Ar aš kam nors sakiau, kad tie mūsų parduodami kvepalai geri? Nesakiau. Visas mūsų namų transliavimas buvo žmogaus dėmesio pritraukimas. Ir čia net nėra ko nors nelegalaus. Žmonės supranta, kad jie ateina, gauna turinį už dyka, bet jie pamato reklamas. Aš visiems atvirai sakydavau, kad tai yra verslo dalis. Mano kai kurie bičiuliai į tai žiūrėjo kritiškai, bet jie visi mane suprato“, – sakė pašnekovas.

Pusės metų jo ir Viktorijos vaikas Laurynui – svarbiausias žmogus, kuriuo jis rūpinosi nuo pat gimimo. Vyras atskleidė kelias detales ir apie tai, kad V. Siegel jų atžala rūpinosi kiek mažiau.

„Viktorija turi mažiau mamos instinktų ir yra mažiau prisirišusi prie vaikų, jai labiau rūpi karjera, įvaizdis. Bet aš neteisiu už tai – tokių žmonių yra. Man vaikas svarbu, jis yra mano pirmagimis, sakiau ir Vikai, pristabdyk, pabūnam su vaiku, čia yra svarbiausia, juk tiek jo laukėm, – sakė Laurynas. – Bet ką tu gali sakyti, kai turi vaiką su žmogum, kuris nepakankamai rūpinasi vaiku? Na, tai pasirūpinsiu aš. Jeigu tas įvertinimas būtų buvęs abipusis, mes būtume ilgai ir laimingai gyvenę. Niekas dėl to pretenzijų nereiškia. <...>. Bet kažkuriuo metu jai pasirodė, kad reikia imtis tam tikrų dalykų, kad apsaugotų savo turtą, vaikus, namus ir padarytų planą, jog neįvyktų taip, kaip įvyko prieš trejus metus. Kad išeitų kaip nugalėtoja.“

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis / Gusto Scinsko nuotr.

Prieš kurį laiką socialiniuose tinkluose Viktorija neslėpė ašarų – užuominomis kalbėjo apie problemas šeimoje, tačiau tiksliai jų neįvardijo. Laurynas sakė, kad tuo metu jis dėjo visas pastangas, kad šeima liktų kartu.

„Viso šito reikalo startas buvo Viktorijos gimtadienis. Rėžiau gražią kalbą, padarėm gimtadienį, viskas sekasi, gimė vaikas, verslas „eina“ – ko daugiau žmogui norėti? Tada išvažiavome mes su Vika į Izraelį, o po kurio laiko man ėmė skambinti žmonės iš mūsų įmonės. Sako, kas čia vyksta? Perėmimas kažkoks. Atvažiavo jos mama, sako visiems, aš čia tvarkausi. Kai paskambinau jai, tikino, kad atvyko tiesiog padėti. Na, bet kai atvyksta padėti, juk nesukyla visa įmonė. Grįžtame mes namo, gaunu laišką iš advokatės – povedybinė sutartis. Iš pradžių mes su Viktorija neturėjome jokios sutarties, nes ji atėjo be nieko, aš irgi. Darėm viską kartu, bet užregistravom Vikos vardu. Sakiau, kad tai įrodymas, jog visiems visko užteks, nereikia jokių sutarčių. Kai gavau povedybinę sutartį, paklausiau jos, ką tai reiškia. Sako: „Man reikia, kad tu kreditų neprisiimtum.“ Sakau, gerai, pasirašyčiau po punktu apie kreditus. Žiūriu, penki puslapiai sąlygų. Iš serijos – susirink viską ir eik, niekas tau nebepriklauso, – kalbėjo Laurynas. – Paskui ji tikino, kad čia standartinė sutartis, kurios neišeina pakeisti. <...>. Nuo to ir prasidėjo. Gruodžio pradžioje dar buvome susėdę, kalbėjome, kas čia bus. Sakiau, kad jei nori visą savo giminę ne tik į namus, bet ir į verslą sutraukti, tai čia bus baisu. Paskui buvo pareikalauta, kad mano mama išeitų iš įmonės, ji dirbo fizinės parduotuvės konsultante.“

Tačiau tuo metu Laurynas dar tikėjo, kad santykiai nesibaigs. Dar šių metų pradžioje jiedu su vaikais lankėsi Balyje. Pasak laidos svečio, visi pagrindiniai procesai vyko tuo metu, kai jie buvo užsienyje.

„Jos mama, pasiėmusi įgaliojimą, varė tvarkyti reikalų. Mes išvažiavom į Balį ir kai grįžom, gavau iš „Sodros“ laišką, kad man įrašytas neatvykimas į darbą su administracijos leidimu. Rašoma, kad buvau tą mėnesį nedraustas. Sakau, Vika, kaip suprasti, juk mes kartu dirbam. Tai ji pasakė, kad buvo susinervinusi, mes susipykome, tai paprašė, kad man tai įrašytų. Paskui sakė, kad tai ne jos iniciatyva, bet paskui prisipažino, kad buvo supykusi ir tai padarė, – šypsenos neslėpė L. Suodaitis. – Paskui iš „Registrų“ centro gaunu žinutę, kad mano gyvenamoji vieta perrašyta į Klaipėdą. Nusiunčiau Viktorijai, iš karto parašiau ir „Registrų“ centrui. Jie atsakė, kad pagal vakarykštės dienos prašymą jūsų sutuoktinės iniciatyva šeimos gyvenamoji vieta perkelta į kažkokį butą, kurio net nežinau. O Viktorija sakė, kad jau seniai buvo nusiuntusi kažką. Bet juk dokumentuose parašyta, kad prašymas – vakarykštis. Tada ji prisipažino, kad nori išsispręsti turtinius klausimus.“

VIktorija Siegel su mama

Vyras pasiūlė V. Siegel pasilikti šiuos namus sau ir įsirengti naujus šeimos namus. Viktorija, pasak Lauryno, patikino, kad jųdviejų santykių ji nenori nutraukti. Tačiau kiek vėliau Laurynas sužinojo, kad namas priklauso nebe šeimai – jis užrašytas Viktorijos mamos vardu.

„Ji tikino, kad nori apsidrausti. Į visus klausimus neturėjo atsakymų, viskas virsdavo konfliktu. Pasikeisdavo naratyvas, keisdavome temą. Paskui galvojau – na, ir tebūnie tas namas, bet yra santuoka, mes prisiekėme prieš Dievą. Man tai čia institutas, aš suprantu, kad gal jai kitaip atrodo, bet man priesaika yra institutas. Taip pat yra mažas vaikas, – kalbėjo jis. – Ir aš nemanau, kad Viktorija kažko bijojo. Manau, bijojo tas, kuris visą laiką patarinėjo. Tas pats buvo ir kalbant apie praeitus santykius.“

Laurynas tikino, kad apie miglotus Viktorijos vaizdo įrašus, kuriuose ji viešai teigė, kad kažką sužinosime iš jųdviejų gyvenimo, kai tik tai įvyks, sužinojo tik iš aplinkinių – pats jų nematė. Vyras tikino nesupratęs, apie ką kalba jo mylimoji.

„Kai jos klausiau, kas čia turi įvykti, ji numodavo ranka, tikino, kad šiaip sau pasakė, neva reikia sukelti dramą. Na, pakelti reitingus – ne pirmas atvejis. Paskui, kilus barniams, ji ėmė sakyti, kad man padarys taip, kaip buvo padaryta Jogailai Morkūnui. Kaip supratau, buvo panašus atvejis – iškviesta policija, tu išvažiuoji, o aš pasakoju, kaip noriu. Darau prielaidą, kad šitas planelis toks ir buvo, jog neužsidėtų tų etikečių, kurias jau buvo užsidėjusi prieš tuos trejus metus“, – pasakojo L. Suodaitis.

Nors detalių apie lemtingąjį antradienio vakarą Laurynas laidoje dėl vykstančio ikiteisminio tyrimo atskleisti negalėjo, jis tik patikino, kad buvo ne visai taip, kaip nupasakota kitos dienos rytą.

„Nuo mano išvažiavimo iš namų iki tol, kol atvažiavo į namus policija, praėjo dvi valandos. Aš išvažiavau iš namų, mes kalbėjomės, man dar buvo siūloma atvažiuoti pakalbėti ir kai tik aš pasakiau, kad esu prie ligoninės, susirašinėjimas baigėsi, atlėkė jos mama, advokatė, tada išsivežė vaikus. O ką dariau prie ligoninės – paaiškės ikiteisminio tyrimo metu. Bet kad būtų galima susidaryti išvadas, reikia suvokti, jog manęs namie nebuvo jau dvi valandas <...>. Kažkas, matyt, suprato, kad pusę metų kruopščiai kurtas planas gali nueiti į tualetą ir nuėjo va bank“, – konkrečių detalių neatskleidė Laurynas.

Vyras tikino, kad viskas, ką po tariamo konflikto darė Viktorija, buvo surežisuota – nuo nuotraukų, darytų šalia klinikos, iki įrašų, atsiradusių socialiniuose tinkluose.

„Sėdžiu ligoninėj, man skambina policija ir sako, kad atvažiuoja pasišnekėt. Aš iš karto supratau, koks bus pašnekesio tikslas. Tuo metu dar turėjau kameras, mačiau, kas kieme vyksta. Policija palaukė, kol man sutvarkė visus reikalus ligoninėje. O ta diena buvo įprasta – Viktorija buvo išvažiavusi į Kauną, mes net nesimatėm. Suvokiant kitos pusės charakterį galima pamatyti, kad viskas įvyksta greitai. Visas tas reikalas įvyko per 15 minučių, – pasakojo vyras. – Jau prieš kurį laiką apie mane buvo bandoma sudaryti neigiamą nuomonę. Kad nesiklosto santykiai, kad aš nemyliu vaikų. <...>. O dabar negaliu 2 mėnesius grįžti į namus. Susikroviau 4 lagaminus ir dabar gyvenu bute, kurį buvau išnuomavęs. Dabar viską reikia iš naujo susidėlioti. <...>. Daug ką atiduočiau už galimybę ilgiau pabūti su vaiku. Viskas yra uždirbama, viskas yra nuveikiama, bet čia yra žmogus, ne daiktas. Kiekviena minutė jo gyvenime turės įtakos ateičiai. Mes vaiko norėjom ne dėl to, kad aš jį numesčiau auklėms. Man šitas dalykas yra svarbus.“

Žiūrovai rašė, kad instagramo vaizdo įrašuose Viktorija dažnai rodydavo, kaip leidžia laiką su draugėmis, o jai būnant namuose neva dažnai girdėdavosi, kaip fone verkia vienas ar kitas vaikas.

„Kiekvienas gyvenime sau nusprendžia, kuo jis nori būti. Tuo ir būna. Ar būsiu geresnis tėvas, jei pasakysiu, kad kažkas yra bloga mama? Ne. <...>. Tikrai nenoriu sakyti nieko blogo. Gal jai po kiek laiko ateis suvokimas, kad reikia su vaikais ilgiau pabūti. Puiku, vaikai dėl to tik išloš. Duok Dieve, kad taip įvyktų. O apie ją, kaip apie žmogų, – visi mato, tegul pasidaro savas išvadas. Dėl to, kad aš ką nors pasakysiu, geriau nebus“, – šia tema nedaugžodžiavo Laurynas.

Jis papasakojo ir apie kone nepakeliamą žmonos pavydą. L. Suodaitis pasidalijo keliomis akimirkomis iš gyvenimo, kurios trukdė jam kokybiškai praleisti savo laisvalaikį.

„Aš išvažiuoju į mišką, ji paskambina per kamerą – mato, kad tarp medžių esu. Bet kad aš kur nors išeičiau vakarienės su draugais – jokių šansų. Į vieną bernvakarį tik esu išvažiavęs, bet tuo metu ji buvo Monake su mama. Kelionės, komandiruotės be jos buvo uždrausta. Apie tą pasisavinimą ji net spaudai buvo pasisakiusi, nėra taip, kad faktas ištrauktas. <...>. Per mūsų santykius niekada nesudariau prielaidos neištikimybei. Esu sau pasakęs, kad santuoka yra santuoka. Ji visada tikrindavo mano telefoną naktimis, net turėjau programėlę parsisiuntęs su sirena – kai tik atrakini telefoną, pradeda rėkti. Aš tai matau kaip problemą, – kalbėjo Laurynas. – Išeini į golfo treniruotę – skambučiai kas 10 minučių, kur tu esi, įsijunk kamerą.“

Vyras tikino, kad V. Siegel emocinių proveržių buvo nemažai ir tai kenkė santykiams. Vienu metu pora buvo nusprendusi eiti pas porų specialistą, tačiau kiek vėliau Viktorija atsisakė tai daryti – pasak Lauryno, tai būtų nesutapę su tuo, ką jai pataria aplinka.

Laidos žiūrovė paklausė, ar gandai, kad Viktorija šiuo metu turi meilužį ir su juo neseniai linksminosi vakarėlyje, yra tikri.

„Vakarėlyje Viktorija dalyvavo su žmogumi, su kuriuo anksčiau buvo užmezgusi santykius. Buvo momentas, kai ji nufotografavo, kad kažkas užkišo rožę už automobilio durelių, kai nuėjom pavalgyti. Bet manęs tai nejaudino – aš su ta moterimi tuo metu juk gyvenau. Jei Viktorija paklausi visuomenėje – man nuo to tik geriau. Gal ji buvo nusivylusi, kad aš nekėliau jokių scenų. Bet paskui ji tikino, kad kažkokia sekėja moteris pamatė, jog stovi jos mašina ir padėjo tą rožę. <...>. Kai gausiu faktus [apie meilužį – aut. past.] – tada mes pašnekėsim. Bet aš nemanau, kad ji būtų tai dariusi, nes su jos žinomumu viskas greitai išsiaiškinama“, – tikino L. Suodaitis.

Vakarėlio akimirka

L. Suodaitis prabilo ir apie verslą – elektroninę parduotuvę „Shop by Siegel“, kurios metinė apyvarta siekė 7 milijonus eurų. Vyras kalbėjo, kad verslas išties sekėsi puikiai – Viktorija filmavo reklamas, jis tvarkė kitus dalykus.

„Mūsų tandemas buvo tikrai sėkmingas. Man kartais pačiam buvo keista, kaip taip viskas klostosi. Visą augimą reikėjo suvaldyti. <...>. Net kurjerių tarnybos sakydavo, kad esam kone didžiausi jų klientai. Tikrai sėkmingai viską darėme. Kai pradėjome, buvo pandemija – aukso amžius, nes visi „Akropoliai“ buvo uždaryti. Ir Viktorija tikrai puikiai daro reklamas, tik reikia nepamiršti, kad dar 20 žmonių dirbo už nugarų“, – kalbėjo verslininkas.

Tiesa, žinias jis kaupė kone visą gyvenimą, o įvairių veiklų ir jį dominančių sričių Laurynas turėjo ir iki santykių su viena žinomiausių šalies nuomonės formuotojų.

„Aš labai norėjau veikti ir visada veikiau. Buvau politikoje, versle, įvairiose organizacijose. Mano dienos nebūdavo namuose. Aišku, per paskutinius 3 metus buvo mažiau šitų visų dalykų. Tad kažkoks pagąsdinimas, kad man yra klijuojama išlaikytinio etiketė, visai nebaisus, – tikino pašnekovas. – Kalbant apie Viktorijos mamą, tai iš pradžių viskas buvo gerai. <...>. Ji vadovauja viskam, net ir dabar. Aš jau pasakojau, kas įvyko gruodį. Bandydamas suvokti kito žmogaus motyvus, visada pastatau save į jo vietą. Pagalvojau – ar aš sugadinčiau savo vaikui gyvenimą dėl materialinių dalykų? Turbūt ne. <...>. Buvo tokia situacija, kad Viktorijos mama pardavė savo mašiną. Pasakiau, kad pasiimtų mano mašiną. Aš kai namuose su vaiku būnu, man iki susitikimo palėkti užtenka ir medžioklinio džipo. Taip ir liko ta mašina pas ją.“

Praėjusį trečiadienį Laurynas pirmą kartą po šeimoje įvykusios dramos susitiko su pusės metukų sūnumi. Tąkart vyrą užplūdo didelės emocijos.

„Čia brangiausia, ką turiu. Man sakytų, pasiimk sūnų, tai viską išsitrinčiau, visus instagramus, nes tokių dalykų nenusipirksi, – sakė L. Suodaitis. – Sūnų noriu matyti kasdien, žiūrėti, kaip jis auga. Žinau, kad šiuo klausimu man daromas spaudimas, bet dedu viltį, kad viskas bus gerai. Jei ne, spręs teismas. <...>. Viktorija sauskelnes yra keitusi daugiausia penkis kartus, nes ją pykina. Nenoriu sakyti nieko blogo, ne sauskelnių keitimas yra meilė. Aš su sauskelnėmis nemačiau jokių problemų – ne jis mums užkrovė kažkokį reikalą, mes pasirinkom, kad jis ateitų. Keičiant sauskelnes jis man pirmą kartą pasakė „tete“. Žinai, ką paaiškinsiu sūnui? Kad jis gyvenime neužlėktų taip, kaip aš užlėkiau. Jis matys juodu ant balto, kaip buvo parašyta. Tarp kitko, mano tolimesnė giminė mano sūnaus dar nematė dėl santykio su mano žmona. Viktorija nesutaria ir su mano mama. Mano mama labai subjektyvi, bet ji labai jaudinasi.“

Paklaustas, ar po pastarųjų įvykių neatnaujins santykių su buvusiu savo bičiuliu ir Viktorijos mylimuoju D. Bunkumi, jis patikino, kad tikriausiai ne. O jo socialiniuose tinkluose paviešintas pašiepiančias nuotraukas ir prierašus po jomis vertina neutraliai.

„Aš gal irgi pasidžiaugčiau, jei taip būtų įvykę, tik gal nebūčiau kėlęs šito viešai. Bet kai reikia pakelti savo beblėstančius reitingus – na, tai kiekvieno pasirinkimas. Kad tik nepasikeistų reikalai į priešingą pusę. Jis juk pats yra rašęs, kad yra gavęs nuo Vikos. Aš žinau, kad jis viską žino. Jis su ja gyveno dar ilgiau nei aš“, – šypsojosi verslininkas.

Laurynas patikino išmokęs vieną pagrindinę pamoką, o dabar gailisi tik vieno – kad nuėjo per toli ir neteisingai įvertino ankstesnius rodomus ženklus.

„Supratau viena – nereikia taisyti nepataisomų dalykų. Tikėjau, kad mes dar galime kažką sulipdyti. Sakiau, nežalokim vaikų, būkim kartu. Gal čia buvo klaida. O kaip baigsis – dar neaišku, – sakė jis. – Viktorija – graži, protinga moteris. Ji tik truputį nesusitvarko su savo psichologija. Jei kažkada ateis tas momentas, kai ji įdės daugiau pastangų ne į reklamą, o į save, ką aš ją visada skatinau daryti, manau, kad viskas jai bus gerai. Aš pasitaikiau tame jos gyvenimo etape, kur viskas labai greitai susprogo. Gyvenome Kalnėnuose nuomojamam kotedže ir staiga per metus – automobiliai, deimantai, Meksika, Dubajus, geriausi viešbučiai. „Pastatyk“ bet kokį jauną žmogų į šitą reikalą – išprotės.“

Visą pokalbį su Laurynu Suodaičiu galite žiūrėti „Delfi TV“ laidoje „Nepatogūs klausimai“, kurią rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)