25-erių plaukų stilistas Ą. Misiukevičius šiuo metu turi 50 tūkstančių sekėjų. Instagrame aktyvūs internautai jau, ko gero, turėjo matyti ne vieną linksmą vaikino vaizdo įrašą, kuriame jis šoka ir pozityvia energija ragina užsikrėsti ir kitus.

„Mane nuo pat vaikystės traukė šokiai, man patiko ritmas. O viskas prasidėjo prieš kelis metus. Man rovė stogą, pamaniau, kad reikia pradėti šokti. Be to, pastebėjau, kad žmonėms trūksta komplimentų. Tik šokti – banalu, o jei tu šokdamas suteiksi žmonėms komplimentų – tu dar labiau juos užvesi. Taip ir išėjo. Vieną kartą sušokau, tada užsikabinau, todėl sekė trečias, ketvirtas... Man patinka šokti. Mane tai gelbsti gyvenime“, – sako laidos svečias.

Ąžuolas Misiukevičius

„Man nėra gėda būti juokingam, pasijuokti iš savęs, nes aš viduje suprantu, kad esu fainas, išsilavinęs bičas. Kai tu tai žinai, tau nereikia patvirtinimo iš aplinkos. Vienintelis palaikymas yra šeima“, – pridūrė jis.

Ąžuolas įsitikinęs, kad lietuvės yra labai gražios moterys, todėl komplimentų jis negaili ne tik savo klientėms, bet ir netikėtai sutiktoms praeivėms ar sekėjoms.

Nors laidos pašnekovas – šmaikštus ir stilingas vaikinas, ilgai siekęs ir šiuo metu siekiantis savo tikslų, vis tik likimas jam nepagailėjo ir iššūkių. Ąžuolo gyvybė buvo pakibusi ant plauko.

„Į šį pasaulį atėjau 3 mėnesiais anksčiau – svėriau vos 600 gramų. Matyt, norėjau labai greitai išvysti gyvenimą, gyventi ir išgyventi, – kiek anksčiau yra sakęs Ąžuolas. – Iš pradžių gydytojai teigė, kad tai yra neįmanoma misija ir labai mažai šansų išgyventi. Dėka pastangų, tikėjimo ir meilės man, aš išgyvenau.“

Ąžuolas Misiukevičius

Tačiau tuo iššūkiai nesibaigė – kiek vėliau vaikino tėvai pastebėjo, kad jis turi klausos sutrikimą. Šiandien Ąžuolas jau įprato gyventi nuolat nešiodamas klausos aparatus ir teigia, kad kartais ši negalia tampa didžiuliu privalumu.

„Ne kiekvienas žmogus turi labai gerus klausos aparatus ar gali leisti sau juos įsigyti, nors yra be galo daug talentingų žmonių, kurie negirdi ir negali visapusiškai integruotis į visuomenę bei būti suprasti. Tačiau šiandien esu dėkingas Dievui ir savo tėvams už suteiktą galimybę gerai girdėti su klausos aparatais, kurių kaina siekia 5000 eurų. Visada stengiuosi į viską žvelgti pozityviai ir paversti savo negalią į galią, – sako Ą. Misiukevičius. – Išsijungi klausos aparatus ir ramiai sau gyveni, nieko aplink negirdėdamas.“

Tiesa, po kurio laiko Ąžuolo tėvai išsiskyrė, o plaukų stilistas neslepia augęs su mama – su tėčiu kurį laiką ryšys buvo visiškai nutrūkęs, tačiau galiausiai jų keliai ir vėl susidūrė, todėl bendravimas sėkmingai atgijo.

Ąžuolas Misiukevičius

Ir šilto, ir šalto savo gyvenime matęs grožio specialistas iki šiol sulaukia nemažai neigiamų komentarų, kritikos – esą jis per drąsus, per daug maivosi arba tiesiog kažkam užkliūva jo išvaizda. Į tai vaikinas atsako su šypsena.

„Ačiū heiteriams už gerą reklamą, mua, – bučinį į eterį jiems nusiuntė laidos svečias. – Žmonėms neturi, kur išsilieti ir viskas yra gerai. Pasaulis negali būti tik tobulas, turi būti balansas. <...> Anksčiau aš labai kreipdavau į tai dėmesį, bet dabar pagalvojau, kad esu, koks esu. Rašo vien tą patį. Būčiau Anglijoje, ten irgi būtų perliukų. Reikia suvokti, kad visiems neįtiksi. O kitas dalykas, jei nepatinku, dzin, pripras.“

„Aš judėsiu tik į priekį, o tokie žmonės tik atgal. Su tokiu požiūriu nieko nepasiekti. Pavyzdžiui, aš neturiu laiko komentuoti apie kitą žmogų: pažiūrėk, koks tas, o koks anas. Aš galvoju, ką galėčiau per dieną nuveikti, kad galėčiau tobulėti toliau, nes aš noriu gyventi, keliauti, užsidirbti pinigų ir mėgautis gyvenimu“, – pridūrė jis.

Net ir šiame pokalbyje žiūrovai teiravosi kiek nemalonių klausimų, pavyzdžiui, kodėl jo manieros yra moteriškos, galbūt viduje jis save laiko labiau moterimi?

„Tai – kvailas klausimas. Žinote dėl ko? Pirmiausia, kad tai yra gestų, kūno kalba. Tu gali būti labai vyriškas, bet bendrauti taip. Pažiūrėkite į italų vyrus, kokie jie yra emocionalūs. Taip, aš save laikau vyrišku – tiek vidumi, tiek išore“, – atsakė jis.

Ąžuolas Misiukevičius

Interviu netrukus pasisuko širdies reikalų tema. Ar šiuo metu vaikinas yra santykiuose?

„Ne, – atsakė jis. – Būti su kažkuo tik dėl pliuso, nesąmonė. Man santykiai turi būti tokie, kai juose vienas kitą tempi į priekį. Aš dar tokio nesutikau, bet ir nesuku galvos. Atsiras, tai atsiras, jei ne – tai ne. Vadinasi, taip turi būti.“

Žiūrovai turėjo ir labai atvirų klausimų – ar Ąžuolas yra homoseksualus?

„Esu neapsisprendęs, – pripažino jis. – Pirmiausia, man yra duota jaunystė. Aš vadovaujuosi laisve. Esu bandęs ir su „juo“ ir su „ja“. Aš nesu apsisprendęs, nežinau, kas bus po dvejų metų, gal šalia manęs bus moteris, o gal – vyras. Bus tada, kai įvyks vestuvės, visi matysite, bus skandalas, ko labiausiai Lietuvai ir reikia.“

Nepaisant jaučiamos didelės laisvės, Ąžuolas save ateityje santykiuose mato tik su vienu žmogumi.

Bet pikantiškos temos nesiliovė, pašnekovo klausta, koks buvo jo pirmasis kartas.

„Nerealus! Palangoje. Man buvo 18-ika metų. Bet buvo geras iš tikrųjų. Pusiau laukinis, pusiau naminis. Neatsimenu su kuo. Buvau neblaivus“, – nedaugžodžiavo jis.

Netrukus pašnekovo pasiteirauta, su kokiais trimis Lietuvos vyrais jis norėtų susipažinti artimiau?

„Su Rolandu Mackevičiumi, gal visai norėčiau ir su Egidijumi Dragūnu-Selu, būtų įdomu padiskutuoti, ir su Donatu Montvydu“, – išvardijo jis.

Pasirodo, šokti mėgstantis vaikinas turi ir svajonę, susijusią su šiuo hobiu.

„Norėčiau pakliūti į televizijos šokių projektą, kur galėčiau atskleisti šį savo talentą. Norėčiau iš tikrųjų. Rasčiau laiko, juk jaunystė, turi iš gyvenimo imti viską. Beje, esu lankęs pramoginius šokius ir man labai patinka salsa. Tikrai norėčiau išmėginti savo jėgas. Ne per instagramą, o su šokių partnere. Tikrai būtų smagu“, – neslėpė jis.

Grožio salono savininkas ateityje taip pat planuoja praplėsti savo žinias ne tik moterų, bet ir vyrų grožio srityje, vesti mokymus kitiems bei parašyti motyvuojančią knygą.

Apie tai ir dar daugiau – laidos įraše, esančiame šio straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)