Interviu prasidėjo nuo pokalbių apie darbą ir tai, kaip jį vertina žmonės. Laidos vedėjui pasiteiravus, ar jis kreipia dėmesį į kitų nuomonę, pavyzdžiui, internete rašančių komentatorių, pašnekovas nusijuokė.

„Ne, man jie juokingi. Nuoširdžiai, man jų gaila. Tikrai anksčiau to būdavo. Matyt, taip yra, kai tik pradedi, todėl tau viskas svarbu ir kitų žmonių nuomonės. Aišku, iš dalies ir turėtų būti svarbu, ką žmonės galvoja, bet man svarbu tie, kurie galvoja adekvačiai ir paremia savo mintis, o ne rašo padrikai ar norėdami išsilieti. Ypač dabar, tai visiškai stengiuosi nekreipti dėmesio, komentarų neskaitau, jei žmonės nori man parašyti – parašo asmeniškai. Neigiamų būna retai, bet būna“, – šyptelėjo Delfi TV laidos svečias.

Įdomu tai, kad dar visai neseniai Gabrielius buvo įsivėlęs į juokingą skandalą ne savo noru. Prieš porą metų internete ėmė plisti Kultūros komiteto posėdžio vaizdo pokalbio įrašas, kuriame daugiausiai dėmesio pelnė Petras Gražulis. Šalia politiko tuomet netikėtai pasirodė pusnuogis jaunuolis. Vyras, eteryje sužibėjęs vos kelias sekundes, sukėlė daug klausimų ir netrukus internautų buvo imtas lyginti su žinomu šalies dainininku G. Vageliu. Netikėtai tokio dėmesio sulaukęs atlikėjas į visą šią keistą situaciją pažvelgė su humoru ir patikino, kad šalia P. Gražulio pasirodė tikrai ne jis.

„Aš vis dar sakau, kad tai buvo pati geriausia reklama, kurios aš neplanavau ir kuri atėjo visiškai iš niekur, - šiandien juokiasi dainininkas. – Tikrai buvo didelis panašumas. Aš buvau apšalęs. Tas rakursas ir taip, kaip tas žmogus atsistojęs tame kadre, atrodo, kad esu aš. Vienas prie vieno. Tikrai pagalvojau, kad, oho, na, labai panašus, geras, bet nebuvau aš ten. Tikrai nebuvau. Bet po to pamaniau, kad į viską reikia pažiūrėti pro juoko pusę. Tada viskas ir prasidėjo. Tą dieną man paskambino visi naujienų portalai, niekada taip nėra buvę. Visi žinojo, kad ten ne aš, bet komentaro norėjosi. Buvo smagi diena.“

Gabrielius Vagelis

Atlikėjas pripažįsta, kad toks sujudimas jam buvo naudingas, tačiau specialiai kurti skandalus – ne jam.

„Mes tokių dalykų negalvojame. Jei jie natūraliai išeina, mes jais pasinaudojame, bet aš nemėgstu tokių dalykų daryti. Kadangi esu atlikėjas ir kūrėjas, tai aš noriu, kad mane žmonės žinotų dėl mano kūrybos ir dainų, nors tai ir skamba banaliai“, – atviravo pašnekovas.

Šiemet lietuvių atlikėjas ir dainų autorius pradėjo naują muzikinės karjeros etapą – pasirašė sutartį su didžiausia muzikos leidybos kompanija „Universal Music Group“.

„Nors šį pasiūlymą gavau netikėtai, tai visuomet buvo viena mano didžiausių siekiamybių, mano širdis apsipylus džiaugsmu“, – apie gautą pasiūlymą dirbti su „Universal Music“, linksmai prisiminė atlikėjas.

„Universal Music Group“ dirba su populiariausiais atlikėjais kaip: Lady Gaga, Justinas Bieberis, Rihanna, The Weeknd, Taylor Swift bei daugybe kitų, pasaulinį pripažinimą pelniusių, ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių.

„Pakelsim kartelę į dar aukštesnį lygį“, – apie naujo etapo planus pasakojo Gabrielius.

Gabrielius Vagelis

Kokią žinutę savo kūryba norėtum perteikti klausytojams?

„Muzika ir šiaip visas menas man yra apie jausmą, ką jaučiu. Siekiu, kad klausytojai pajustų mano kūrybą, galbūt joje atpažintų save ar tam tikras savo gyvenimo situacijas ir dainas interpretuotų pagal save“, – kalbėjo atlikėjas.

G. Vagelis yra dažnas pasirinkimas jaunųjų savo vestuvėse. Atlikėjas išdavė, kad šią vasarą dėl užimtumo neturėjo laisvų savaitgalių. Nors ir neįvardijo tikslios sumos, kiek per šiltąjį sezoną jam pavyksta užsidirbti, dainininkas pasufleravo, kad tai – solidi suma.

„Už visą sumą per vestuvių sezoną galėčiau nusipirkti Porsche, ne patį naujausią, bet ir tikrai ne seną. Man patinka keturių durų mašinos, tai gal kokią Panamerą įsigyčiau“, – šyptelėjo jis.

Prakalbus apie tai, kas įkvepia kūrybai, Gabrielius neslepia, kad jį žavi Rihanna, Sia, Dua Lipa ir daugelis kitų.

Atlikėjui netrukus sukaks 30-imt. Pasak jo, jis dėl savo amžiaus jaučiasi puikiai ir didžiuojasi tuo, ką pasiekė. Tiesa, įdomus faktas – dainininkas vis dar gyvena su tėvais.

„Kadangi mano butas yra dar projekto stadijoje, jau jis yra įgyvendinamas ir tikiuosi, kad viskas greitai įvyks ir tai jau yra paskutiniai metai. Aš vietoj to, kad būčiau pinigus leidęs nuomai ir kitiem dalykams, aš tiesiog pasitaupiau ir galiu sau įsirengti namus tokius, kokių noriu. Juolab, kad aš puikiai sutariu su savo šeima. Mes turime didelius namus, todėl, iš esmės, jei mes nenorime, mes galime nematyti vienas kito ir užsidaryti savo kampuose, bet aš to nenoriu, nes man patinka būti su žmonėmis“, – atviravo G. Vagelis.

Gabrielius Vagelis

Gerbėjai teiravosi ir apie plastines operacijas. Dainininkas patikino, kad jų nėra turėjęs nė vienos. Tiesa, grožio procedūros jam nėra svetimos – vyras yra pasiputlinęs lūpas.

„Taip, esu pasididinęs lūpas. Toks mano bruožas, kad aš mėgstu simetriją. O kadangi pasaulyje nėra nė vieno 100 proc. simetriško veido, tai bandau save nuraminti. Bet aš turėjau šiek tiek nesimetriškas lūpas, todėl iš vienos pusės aš buvau kaip ir patenkintas savimi, bet iš kitos – negalėjau į save žiūrėti, nes man nepatiko, tiesiog jaučiu, kad čia ne aš, jog turiu atrodyti kitaip. Bet tu tai gali susitvarkyti, viskas labai lengva ir vėl gali būti savimi“, – dalijosi laidos svečias.

Vienas iš laidos žiūrovų stebėjosi, kaip vyras gali norėti tokios procedūros, tačiau pats atlikėjas ramina – tai yra kiekvieno žmogaus asmeninis pasirinkimas.

„Iš pradžių galvojau kas ką pagalvos, bet po to supratau, koks kieno reikalas. Norite ir matykite tas mano lūpas. Tai yra apie mus. Tikrai jutau stresą iš pradžių, galvojau ir prieš laidą apie tai, nes nujaučiau, kad bus šis klausimas. Yra momentas toks, kuris yra labai svarbus, yra gražiai padidintos lūpos ir yra negražiai padidintos lūpos. Tiesiog reikia žinoti pas ką eiti, kad nebūtų labai blogai“, – šypsojosi jis.

Kita laidos gerbėja teiravosi, kaip savo išvaizdą dešimties balų skalėje įvertintų pats atlikėjas.

„O, Dieve, koks klausimas. Niekada apie tai negalvojau. Nesu tobulas. O gal esu, nežinau, – šypsojosi pašnekovas. – Gal 9 iš 10. O gal nieko ir netrūksta. Tuomet gal 10 ir 10. Viskas yra gerai.“

Gabrielius Vagelis/ Foto: Justė Urbonavičiūtė

Jau keleri meti negirdėti nieko apie antrąją atlikėjo pusę. Kas nutiko? Gal dainininkas slepia savo meilę?

„Šiuo metu esu laisvas. Bet aš ir šiaip nelabai mėgstu kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą ir santykius. Dėl to nieko neviešinu ir nepasakoju. Vienas esu jau gana ilgai, gal kokius porą metų. <...>

Būna, kad pagalvoji, jog norisi, bet gerai, kad turiu draugų, šeimą, kurie tampa alternatyva, kai gali iš esmės viskuo pasidalinti. Gal ir norėčiau, bet tos paieškos niekada neatveda į geras rankas, tad viskas turėtų įvykti natūraliai. Jei dabar nėra, tai nėra, neskubinu to, bet labai tikiuosi, kad bus“, – dalijosi dainų kūrėjas.

Gabrielius atskleidė, kad santykiuose neretai ir jis daro klaidų, pavyzdžiui, ne iki gal atvirai pasako tai, ką galvoja, ko nori, ne viską pavyksta tiksliai iškomunikuoti, bet viliasi, kad ties tuo jam pavyks patobulėti.

Kalbant apie simpatijas, atlikėjas prisipažino, kad jį santykių pradžioje labai traukia kito žmogaus pasitikėjimas savimi, humoro jausmas, stiliaus pojūtis ir tai, kad galvoje būtų tuščia.

Interviu metu laidos svečias išdavė ir pikantišką detalę – su kokia žvaigžde jis norėtų permiegoti? Pasirodo, su neseniai Lietuvoje koncertavusia Dua Lipa.

„Dua man yra be galo graži. O iš lietuvių... Gal Monika Kazakevičiūte. Ji man yra labai seksuali ir graži“, – atsakinėjo muzikantas.

Netrukus pasiteirauta, gal atlikėjas turi vaikiną.

„Ne, neturiu“, – trumpai atsakė jis.

Į kai kuriuos klausimus atlikėjas atsakė drąsiai. Visgi eteryje buvo ir provokuojančių kreipinių. Viena moteris dainininką vadino homoseksualiu asmeniu ir teiravosi, kodėl jis tai slepia.

„Čia yra ne jūsų, chebra, reikalas, aš jums pasakysiu. Va taip va. Kadangi nemėgsti nieko pasakoti. Apie asmeninius ir tuos dalykus nenoriu nieko kol kas pasakoti, todėl nieko ir nepasakoju. Apie mane galite galvoti, kaip norite“, – šyptelėjo dainininkas.

„Eurovizijos“ nacionalinės atrankos pusfinalio dalyvis Gabrielius Vagelis

Dar kartą perskaičius panašų žiūrovo klausimą, G. Vagelis išliko lakoniškas.

„Dar kartą pasakysiu, kad šios temos stipriai neliesime ir neatskleisiu kortų“, – sakė jis.

Pasiteiravus, kodėl, jo nuomone, jis tokių klausimų sulaukia apskritai, G. Vagelis turi įžvalgų.

„Taip galima galvoti dėl daug ko. Pagrindinis dalykas galbūt yra dėl to, kad kaip aš save pozicionuoju, kaip aš atrodau, ką aš darau, kaip aš save pateikiu vaizdo klipuose. Manau, dėl to žmonės taip ir galvoja. Gal ir dėl to, kad neviešinu, jog turiu merginą ir pan.“ – mintimis dalijosi kūrėjas.

Toliau pokalbyje toli nuo pikantiškų temų nenueita. R. Mackevičius savo svečio teiravosi, kokie trys dalykai, jo nuomone, seksą padaro tobulu.

„Šiek tiek laukinis ir patrakęs seksas man labai patinka. Bet ne per daug. Tuomet faina, kai tai nutinka netikėtoje vietoje. Pavyzdžiui, yra tekę autobuso gale, bet tai nebuvo iki galo, tik pažaista. O trečia... gal žaisliukai, nors nesu jų daug išbandęs“, – pasakojo jis.

Apie visa tai ir dar daugiau – laidos „Nepatogūs klausimai“ įraše, esančiame šio straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)