Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ apsilankiusi žinoma moteris dalijosi savo mintimis apie gyvenimą. Interviu prasidėjo lengvu pasišnekučiavimu apie tai, kuo šiuo metu gyvena Monika. Laidos vedėjui, dar prieš prasidedant gilesniam pokalbiui, akis užkliuvo už pašnekovės tatuiruotės – atlikėjos petį puošia užrašas Que Sera Sera (liet. Kas bus, tas bus).

„Kam lemta nutikti, tas ir nutiks. Neverta dėl to pergyventi“, – tatuiruotės reikšmę paaiškino M. Kvietkutė, netrukus pridūrusi, kad savo gyvenime tiki likimu.

„Esu buvusi pas vieną būrėją, nėra, kad labai tikėčiau tokiais dalykais, buvau iš smalsumo. Bet man labai patiko jos frazė, kad ji man pasakys taip, kaip yra dabar, bet aš pati galiu savo likimą nulemti. Pavyzdžiui, yra du keliai ir pasirinkus vieną, vėl viskas keičiasi“, – pasakojo ji.

Eteryje Monika prisipažino turinti stiprų, vadinamąjį šeštąjį jausmą.

„Turiu stiprų šeštąjį, moterišką jausmą. Jeigu tuo tikėti, tai aš turiu šį matymą. Tai vyrai būna to išsigąsta per bendravimą, nes matau, kada meluojama. Žinoma, neskaitau minčių. <...> Aš kartais tiesiog jaučiu, žinau atsakymą ir man jis vis tiek pasitvirtina po kiek laiko. Net sutikus žmogų, pavyzdžiui, pradedant santykius, aš daugiau ar mažiau nujaučiu, bet tada pasijungia jausmai ir protas nusilpsta. Pavyzdžiui, pirma mintis būna, kad „nieko gero“, bet suteiki žmogui šansą, na, nes negali po pirmo įspūdžio daryti sprendimų, bet iš tiesų, gali, nes jei pasirodė melagiu, tai ir bus melagis“, – savo patirtimi dalijosi pašnekovė.

M. Kvietkutė prisipažino, kad savo gyvenime yra domėjusis ir numerologija. Apsilankiusi pas šios srities specialistą, ji sužinojo, jog ir pati galėtų pasukti šia mistine, ateitį galinčia nuspėti linkme.

„Sakė, kad turiu duomenis ir galėčiau eiti į tą kryptį. Aišku, ne mano sritis, bet tą jausmą turiu. Tik sakė nesikliauti juo gyvenime, nes bus neįdomu gyventi, – nusijuokė ji. – Tobulų nėra ir jei vadovausiuosi visada tuo jausmu, visada ir nusvilsiu, todėl geriau palikti šiek tiek intrigėlės.“

Deja, pastaruoju metu žinomai moteriai likimas nešykštėjo išbandymų. Neseniai Monika išsiskyrė su savo mylimuoju. Su juo dainininkę siejo rimti santykiai, pora kūrė bendrą gyvenimą ir turėjo ateities planų. Tačiau romantiška draugystė iširo – Monika vėl išgyvena skyrybas.

Apie tai ir dar daugiau laidos įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)