Verslas, išankstinė nuomonė ir žinomumo kaina

Interviu pradžia prasidėjo nuo temų, kurios labiausiai domina internautus. Pasirodo, kad „Google“ paieškoje lietuviai, įvedę D. Bunkaus pavardę, labiausiai domisi jo turtu. Tai verslininko nė kiek nenustebino – pinigai domina visą pasaulį.

„Yra mano kelios atskiros verslo kryptys, kurių žmonės dažnai klausia. <...> Esu 20 metų šitame Lietuvos versle, tie, kas su manimi susidūrę, be abejo, jie žino, ką aš kalbu, ir supranta, ką aš veikiu“, – sakė pašnekovas.

„Turiu savus verslus. Yra kelios kryptys, ką aš gyvenime veikiu, bene pagrindinė ir didžiausia iš jų – įmonių pirkimai, sujungimai ir konsultacijos šiais klausimais“, – pridūrė jis.

Danielius Bunkus

Verslininkas atskleidė, kad jaunystėje, jau darydamas pirmuosius rimtus karjeros žingsnius, jis užsibrėžė, jog iki 25 metų turėsiąs savo pirmąjį milijoną.

„Tuomet dar buvo litai ir viskas išėjo anksčiau, man buvo maždaug 23 metai“, – atviravo Danielius.

Tiesa, D. Bunkus patikino, kad žinomumas versle jam ne kartą kišo koją, mat žmonės neretai turi susidarę išankstinę nuomonę iš viešumoje pasiekiamos informacijos.

„Man ir taip tas žinomumas yra peilis po kaklu, nes kiekvieną kartą, kai ateinu pas žmogų, kurio aš nepažįstu ir turiu su juo verslo susitikimą, ir jei jis yra nors kiek žiūrėjęs žiniasklaidą, tai kiekvieną kartą reikia pradėti nuo pradžių ir įrodinėti, kad nesi lochas. <...> Tas man tikrai trukdo“, – neslėpė jis.

Visgi Danielius pasidžiaugė, kad susitikus akis į akį situacija kiekvieną kartą pasikeičia.

„Tai normalu, aš esu protingas bičas“, – šyptelėjo jis.

Plačiau D. Bunkaus vardą visuomenė išgirdo po to, kai verslininkas užmezgė santykius su viena garsiausių šalies dainininkių – Natalija Bunke. Vyras neslepia, kad pradžia, atsidūrus naujienų portalų, žurnalų puslapiuose ar televizijoje, jį tenkino ir domino, tačiau ilgainiui situacija pasikeitė.

„Pirmus pusę metų kaip durnius su tuo pažaidžiau, man visa tai labai patiko, faina, esi žinomas, tas kaleidoskopas sukasi, visi aplink draugai, tave visur rodo ir t. t. Tik vėliau pradedi suprasti, kad žmonės, tave matantys per televiziją, susiformuoja atitinkamą nuomonę, pastato į tą pačią lentynėlę su kitais. Aš savęs nelaikau nei žemiau, nei aukščiau už kitus. Esu tiesiog kitoks, nei mane rodo. O paskui tu to žinomumo neatsiplausi. Viskas. Be šansų. Aš 8 metus, gal net daugiau, nėjau į televiziją, nedalinau interviu, bet ar manęs nuo to pasidarė mažiau? Kaip buvo, taip ir liko, nes tai viena, tai kita, tai trečia linksniuoja. Gal tiesiog sprendimas galėjo būti turėti mažiau moterų?“ – juokėsi žinomas vyras.

Danielius Bunkus

Nuotykiai Afrikoje ir ten sutiktos moterys

Ištikimi kelionių bičiuliai – D. Bunkus ir Mantas Bertulis – neseniai keliavo po Afriką. Draugai aplankė Zambiją, Zimbabvę, Namibiją. Įspūdžių du lietuviai tikrai tikėjosi, tačiau tai, kad jiedu dar išvykos pradžioje pateks į kalėjimą, du žinomi vyrai nė nesapnavo.

Kaip, kodėl ir už ką – į šiuos klausimus trijulei nebuvo atsakyta kone visą parą, praleistą už grotų. Negana to, vyrai buvo parodyti ir per vietinę televiziją kaip galimi nelegalūs migrantai.

Kiek vėliau draugai pasiskolino telefoną iš taip pat sulaikyto kino. Juo D. Bunkus susisiekė su artimu bičiuliu, turinčiu ryšių Zambijoje. Išmonės pasakyti, kur jie yra, tikrai prireikė.

Sulaikyti lietuviai prabuvo daugiau nei 16 valandų. Kartu su jais – dar ir apie 150 žmonių. Visi jie buvo uždaryti be maisto, be vandens, be atsakymų.

Trijulę išgelbėjo minėtas D. Bunkaus draugas, kuris nuvyko iki jų viešbučio ir pasirūpino, kad lietuvių asmens dokumentai būtų pristatyti iki sulaikymo vietos. Nors pirmosios dienos Zambijoje keliautojams apkarto, netrukus jų laukė kiti neišdildomi nuotykiai.

Laidos vedėjas Rolandas Mackevičius netrukus paklausė apie moteris, sutiktas tos kelionės metu.

Fainos, – šyptelėjo D. Bunkus. – Bertulis – užimtas, tai iš jo kompanionas nekoks, dažnai būdavo, kad jį paliekdavome viešbutyje, o mes su operatoriumi išeidavome ieškoti nuotykių ir, aišku, jų rasdavome. Matai, jeigu esi baltas ir ateini į barą, vietiniams šansų nebelieka.“

Pasak pašnekovo, vietinės damos į baltaodžius ten žiūri ir dėl noro susipažinti, ir siekdamos geresnio gyvenimo – kaip į bilietą į Europą.

„Viskas viename. Visą dėmesį tu pritrauki, nes ten baltų žmonių nėra“, – paaiškino jis.

R. Mackevičius netrukus tiesiai šviesiai pasiteiravo, ar šioje kelionėje jis turėjo daug sekso.

„Na, kažkam daug, kažkam mažai, – nusijuokė laidos svečias. – Ne, baik tu, ten be prezervatyvo į ranką neduodavai paimti. Bet viskas buvo gerai.“

D. Bunkus atskleidė, kad su ten sutiktais žmonėmis draugišką kontaktą jis palaiko iki šiol.

Skandalingos skyrybos su Viktorija Siegel

Įsivažiavus pokalbiui atėjo eilė klausimams ir apie asmeninį gyvenimą. Bene daugiausia žiūrovų pasmalsavimų buvo susiję su praėjusiais D. Bunkaus santykiais, kurių yrant įvyko didelis skandalas. Danielius ilgus metus gyvenimą kūrė su V. Siegel, pora jau buvo susižadėjusi ir drauge augino bendrą vaiką. Visgi netrukus pramogų verslą sudrebino netikėtumas – Viktorija žinomą verslininką paliko dėl naujo mylimojo, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, buvo jo artimas draugas. Tai dar kartą laidoje patvirtino ir pats D. Bunkus.

Danielius Bunkus, Viktorija Siegel

„Be abejo, kad taip ir buvo. Čia yra jų reikalai, nei aš komentuosiu, nei aš kalbėsiu. Kur buvo viešai paskleista netiesa? Matyt, reiktų klausti jų pačių ir jų sąžinės. Aš nesivelsiu. Štai, neseniai buvau „Nuo... Iki...“ laidoje, atrodo, ten nieko tokio nepasakiau, bet kitą dieną ji jau rašo pijarinį įrašą atgal. Man to nereikia. Aš žinau ir ji puikiai žino, ir dar krūva draugų, pažįstamų žino, kur ji melavo. Aš tylėjau visą tą laiką. Aš nieko nesakiau ir toliau neketinu sakyti. Kam man tai? Man nėra skaudu, tiesiog kai matai neteisybę, užp***. Bet, žinai, ką dabar? Eisi ginčytis? Koks tikslas tą įrodinėti? Kad šimtas žmonių patikėtų tavimi, o kitas šimtas sakytų, jog tu meluoji? Jeigu žmogus tiki jos ar jo istorijos versija, tai jis ir tikės tuo ir visada ras argumentų, kodėl aš esu neteisus. Aš gi nepriklijuosiu pokalbių ar vaizdo įrašų išklotinių, kas buvo. Kam man to reikia?“ – pasakojo laidos svečias.

Pasiteiravus, ką jis sako artimiausiems bičiuliams, kai jie teiraujasi šia tema, Danielius neslėpė, kad draugams sakė tiesą.

„Jiems sakau teisybę, aišku. Vienas iš pirmųjų, žinai, kas paskambino? Selas. Nesame mes draugeliai, esame pažįstami, kaip ir visi. O jis paskambinęs pasakė, kad mane palaiko, jog užjaučia ir pasiūlė psichologo paslaugas. Jis visa tai sakė iš dūšios. Net pagalvojau: Egi, čia tu? – nusijuokė jis. – Gavau daug palaikymo. Supranti, tai yra... Na, pats pastatyk save į mano vietą. Kad į dūšią prišikta – vienas dalykas, bet, kalbant apie žmonių palaikymą, tai, na, bet kam aišku, visi supranta, kad gyvenime yra kažkokios ribos. Jeigu tu nenori, kad su tavimi taip atsitiktų, atitinkamai ir vertini tokius poelgius.“

Kada Danielius sužinojo ar pajuto, kad ilgametė mylimoji jam yra neištikima?

„Tai aš pasisodinau ją ir paklausiau. Taip tiesiog. Ji atsakė tiesą. Na, sunkoki pojūčiai tada buvo“, – neslėpė pašnekovas.

Jis pripažino, kad kai kas buvo skaudžiau už pačią išdavystę. Jai įvykus verslininkui iš esmės pasikeitė visas įprastas gyvenimas.

„Išduoti – tai vienas dalykas, bet per vieną dieną prarasti savo mylimą moterį, mylimą vaiką ir geriausią draugą – visus tris taip pffft! Čia yra gera bomba į vandenį. Ir su tuo susitvarkyti tikrai reikia plieninio stuburo“, – sako verslininkas.

„Viską dariau. Užsidariau, gėriau vienas sėdėdamas ir ragelio nekeldamas, viską dariau. Na, tu turi visa tai išgyventi, kaip šuo viską išsilaižyti, nes kitaip tau arba stogas nučiuoš, arba pridarysi nesąmonių, arba prisigersi, arba dar kas nors. Daug tų variantų, bet nė vienas iš jų nėra linksmas“, – pridūrė jis.

Žiūrovai teiravosi, ar Danielius iš tiesų mylėjo Viktoriją. Pašnekovas atsakė, kad – be abejo.

Daugelis žino, kad dabar N. Bunkė ir D. Bunkus sutaria gerai, buvę sutuoktiniai dažnai kartu leidžia laiką. Verslininkas neslepia, kad prie draugiškų santykių, kurie, be abejo, yra naudingi jų bendram sūnui, prisidėjo tiek Natalija, tiek jis. Tiesa, toks šiltas bendravimas su V. Siegel kol kas neįsivaizduojamas.

Viktorija Siegel, Danielius Bunkus

Dar prieš išdavystę daugelis pastebėjo, kad V. Siegel ir D. Bunkaus dukra yra labai panaši į savo krikšto tėtį – dabartinį Viktorijos vyrą Lauryną Suodaitį. Tokios kalbos netilo ir toliau. Ar po visų įvykių Danieliui nebuvo dvejonių dėl tėvystės?

„Aš gal labiau sakyčiau, kad visa tai vertinu pragmatiškai – paprasčiau yra pasitikrinti, nei visą gyvenimą po to dvejoti. Dariau testą, be abejo. Jis parodė, kad turiu du vaikus. Kam save apkrauti nereikalingomis mintimis, kai tai kainuoja 200 eurų“, – neslėpė tėvystės testą pasidaręs verslininkas.

Laisva širdis, moterų dėmesys ir lovos reikalai

Laidoje verslininkas atskleidė, kad šiuo metu jo širdis yra laisva, o kurti naujų santykių neskuba.

„Ne, neturiu ir į visa tai žiūriu paprastai ir laisvai. Tikrai nieko neplanuoju. Gal nereiktų to sakyti, nes paskui klube nieko nepakabinsiu, – nusijuokė jis. – Ne tai, kad atsainiai į santykius žiūriu, gal labiau atsargiai, nes vėl įsivelti į santykius man kol kas didelio noro nėra. Bet nesakau, kad to nebus. Gal netrukus sakysiu, kad radau savo gyvenimo moterį. Žinoma, kad dar tikiu meile, ji gali pasibelsti, pas visus ji pasibeldžia ar anksčiau, ar vėliau. Niekada negali žinoti, kada tai nutiks.“

R. Mackevičius teigė, kad moterys prie Danieliaus limpa kaip bitės prie medaus. To, kad moka elgtis su priešingos lyties atstovėmis bei jas apžavėti, neslėpė ir pats pašnekovas.

„Man tai yra bazė. Aš šitą žinau. <...>. Žinoma, kad tai malonu. Svarbiausia yra nemeluoti. Kai tu gyvenime nemeluoji, labai paprasta gyventi, nes tada gali sakyti, kad šiandien, taip, aš esu su tavimi, bet vakar buvo kita, o rytoj bus dar trečia. Jei tau tai tinka, tai viskas gerai, jei ne, tai ne“, – kalbėjo jis.

Paklausus, kodėl dažniausiai jis renkasi jaunesnes merginas sau į porą, pašnekovas buvo atviras.

„Pas klasiokes aš visada spėsiu sugrįžti. Ten durys bus atviros, tad kol kas gyvenu taip, kaip noriu gyventi. Juolab kad aš tikrai nesijaučiu susenęs, aš gyvenu gazas–dugnas režimu, kelionės, mano gyvenimo būdas... Manau, kad aš visada rasiu ką veikti tarp moterų, o kai nerasiu – galėsiu dėl savęs pagyventi“, – juokėsi jis.

„Aš to neprognozuoju. Jeigu joms su manimi yra įdomu, faina, tai gerai, jei ne – irgi gerai, bučkis į kaktą ir viso gero“, – pridūrė Danielius.

Danielius Bunkus

Pasiteiravus, ar nemano, kad neretai jaunos moterys, kurias domina vyresni vyrai, siekia saugaus prieglobsčio, statuso ar pinigų, verslininkas sutiko, jog gali būti ir šios priežastys.

„Visko gali būti gyvenime. Ketverius metus taip negalvojau. Tas patyrimas ateina su klaidomis. Aš ilgą laiką apie tai negalvojau, kas buvo akivaizdu kai kuriems aplinkiniams, bet nesu Dievas, kuris niekada neklysta ir niekada neprašauna. Visada gali klysti“, – neslėpė žinomas vyras.

Tiesa, meilę Danielius tikino patyręs ne kartą. Palietus šią temą laidos vedėjas perskaitė vienos žiūrovės klausimą – ko jį išmokė kiekviena jo buvusioji?

„Su kiekvienu iš šių žmonių buvo vis kitoks santykis. Su kiekvienu žmogumi tu pasiimi ką nors naujo – ar tai būtų tavo žmona, ar verslo partneris, ar draugas. Man, pavyzdžiui, visada įdomiau bendrauti su už save protingesniais žmonėmis, nes tada iš jų gali pasisemti patirties. <...>. Su tokiais žmonėmis bendraudamas tu tobulėji ir pats. Lygiai taip pat ir su santykiais – aš patobulėjau tiek gerąja, tiek blogąja prasme“, – pasakojo verslininkas.

Paradoksas, kad visos trys buvusios D. Bunkaus mylimosios – N. Bunkė, Justina Stambrauskaitė ir V. Siegel – neseniai ištekėjo. Kaip jis reagavo, kad per vienus metus visos trys jam kadaise itin artimos moterys susikūrė naujus gyvenimus?

„Gal ir man laikas? – juokėsi jis. – Man visiškai dzin. Man tikrai yra vienodai. Tai, kad Justė ištekėjo, manau, sužinojau paskutinis visam Vilniuj. Aš visiškai neapsikraunu.“

Pasisukus klausimui apie lovos reikalus, R. Mackevičius savo pašnekovo pasiteiravo, su kuria buvusia moterimi seksas jam buvo geriausias. Danielius šiuo klausimu išliko džentelmenas ir damos neįvardijo, bet šiek tiek pikantiškų detalių atskleidė.

„Jeigu myliuosi su moterimi, vadinasi, aš ją nuoširdžiai tuo metu myliu, ar tai būtų penkios minutės, ar penkeri metai. Kitaip man neįdomu. Kam tas techninis seksas? Man nebe 16 metų. Turi jausti emociją, visų pirma, tam žmogui. Ir jei jauti tai, dar pridedi techniką ir visą kitą išpildymą, tada išeina afigenas seksas“, – pripažįsta verslininkas.

D. Bunkus neslėpė, kad sulaukia pikantiškų pasiūlymų ir net intymių nuotraukų, kurias siunčia drąsios ir su juo susipažinti norinčios moterys.

Apie visa tai ir dar daugiau – laidos įraše, esančiame šio straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)